1 / 55

Om hotellet

Med et ophold ved La Grancha i La Fresneda befinder du dig i det historiske kvarter, kun 12 minutters kørsel fra Chateau de Valderrobres. Dette hostel ligger 30,7 km fra Motorland Aragon og 0,4 km fra La Fresneda Rådhus. Føl dig hjemme i et af de 6 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

La Fresneda Rådhus - 0,4 km
La Portellada Vandfald - 11,4 km
Chateau de Valderrobres - 11,7 km
Valdealgorfa Old Railway Station - 13,4 km
Pena-søen - 19,3 km
Monumento al Olivo - 22,9 km
Rinconada del Sabor - 23,3 km
Els Ports Naturpark - 23,6 km
La Lonja Plads - 24,4 km
La Asunción De Nuestra Señora Sognekirke - 24,4 km
Portal de Orta y Capilla de San Antonio - 24,4 km
Fuente de los 72 caños - 24,8 km
Calaceite-bakken - 24,8 km
Plaza de España - 24,9 km
Iglesia excolegiata Santa María la Mayor - 24,9 km

Den foretrukne lufthavn for La Grancha er Valencia (VLC) - 225,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring, et bibliotek og kaffe/te på fællesarealer. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Andre faciliteter på dette hostel inkluderer pejs i lobbyen og hjælp med udflugter/billetter. Få stillet sulten med lokale retter på Restaurante La Grancha, en restaurant med udsigt til haven, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.30 til kl. 10.30. Overnatningsstedet lukkes fra den 5. november til den 28. februar.
  • Gebyr for komplet morgenmad: 6 EUR pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over La Grancha

Adresse

La Grancha

La Fresneda, Aragon, Spanien

N 40.931076 E 0.073364

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger