1 / 85

Ramada Plaza Leon

Irapuato, Mexico

Om hotellet

Ramada Plaza Leon ligger i midten af León, kun 4 minutters gang fra León Katedral og 14 minutters gang fra Arco de la Calzada de los Héroes. Dette hotel ligger 2,5 km fra Plaza del Zapato Handelscenter og 3,4 km fra León Stadion. Føl dig hjemme i et af de 168 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder smart-tv. Din seng er udstyret med Select Comfort-madras og premium-sengetøj. Der er et 32-tommers fladskærms-tv med kabelkanaler, som sørger for underholdningen, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har bruser og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Main square - 0,1 km
León-hallen - 0,1 km
Martyrpladsen - 0,2 km
San Sebastian-sognekirken - 0,2 km
Ayuntamiento Del Municipio De Leon - 0,2 km
Grundlæggernes plads - 0,3 km
León Katedral - 0,3 km
Det Historiske Byarkiv og Arkæologiske Museum - 0,4 km
Manuel Doblado-teateret - 0,4 km
Plaza Martires del 2 de Enero - 0,9 km
Sagrado Corazón de Jesús Kirke - 1,1 km
Arco de la Calzada de los Héroes - 1,2 km
Distrito León MX - 2,3 km
Plaza del Zapato Handelscenter - 2,3 km
Plaza de la Bolsa - 2,3 km

Den nærmeste store lufthavn er León, Guanajuato (BJX-Del Bajio) - 27,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Planlægger du et arrangement i León? På dette hotel er der et område på 597 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og mødelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Drag fordel af rekreative tilbud, såsom et fitnesscenter, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer tv på fællesarealer, festsal og automat. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på stedets kaffebar/café. dette hotel har også roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: Mellem 170-190 MXN for voksne og mellem 130-150 MXN for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 500 MXN pr. person (enkelt)
  • Depositum for kæledyr: 500.00 MXN pr. ophold
  • Tillægsgebyr for kæledyr: MXN 200 pr. kæledyr pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 12 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser, og der gælder desuden andre begrænsninger for kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster skal henvende sig direkte til hotellet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Ramada Plaza Leon

Adresse

Ramada Plaza Leon

Leon, Guanajuato, Mexico

N 21.121363 E -101.68207

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger