1 / 34

Hotel Terranova Zona Piel

Om hotellet

Overnatter du ved Hotel Terranova Zona Piel, som ligger i et shoppingområde i León, er du kun 5 minutters kørsel fra Poliforum León Konference- og Messecenter og León Stadion. Dette hotel ligger 0,6 km fra Piel-pladsen og 0,6 km fra Plaza Mercapiel. Overnat i et af de 73 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og loftsventilatorer, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Plaza Mercapiel - 0,1 km
Plaza de la Bolsa - 0,2 km
Piel-pladsen - 0,3 km
Plaza del Zapato Handelscenter - 0,4 km
Distrito León MX - 0,7 km
Guanajuato Museum for Kunst og Historie - 0,9 km
200 års-teatret - 1 km
Guanajuato Cultural Forum - 1,1 km
Arco de la Calzada de los Héroes - 1,4 km
León Stadion - 1,5 km
Poliforum León Konference- og Messecenter - 1,6 km
Sagrado Corazón de Jesús Kirke - 1,7 km
Explora Science Center - 1,9 km
Manuel Doblado-teateret - 2,1 km
León Katedral - 2,4 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Terranova Zona Piel er León, Guanajuato (BJX-Del Bajio) - 26 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og en døgnåben reception. Gratis parkeringsservice er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og automat. Du kan købe mad ved den lokale snackbar/deli eller blive på værelset og nyde godt af dette hotels mulighed for roomservice.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: MXN 250 pr. kæledyr pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning.

Kort over Hotel Terranova Zona Piel

Adresse

Hotel Terranova Zona Piel

Leon, Guanajuato, Mexico

N 21.12173 E -101.663568

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger