1 / 39

HBE Boutique España

Llucmajor, Spanien

Om hotellet

Med et ophold ved HBE Boutique España har du en central base i Llucmajor, kun 15 minutters kørsel fra El Arenal Vandland og Playa de Palma. Dette hotel ligger 13,2 km fra El Arenal-stranden og 24,2 km fra Es Trenc-stranden. Føl dig hjemme i et af de 14 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har bruser og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Camp de sa Batalla - 1,8 km
Son Antem Golfklub – Mallorca - 6,7 km
Circuito Mallorca - 9 km
Oliver Moragues Winery - 10,9 km
Santuari de Cura Kloster - 11 km
Cueva de Es Cuieram - 11,3 km
El Arenal Vandland - 12,9 km
El Arenal-stranden - 13,2 km
Playa de Palma - 13,2 km
Gordiolas glasværk og museum - 13,3 km
El Arenal-havnen - 13,6 km
Caló de Sant Antoni - 14 km
Iglesia de San Bartolomé - 14,1 km
Museu Arqueològic de Son Fornés - 14,7 km
Blanca Terra - 14,8 km

Den nærmeste store lufthavn er Palma de Mallorca (PMI) - 19,4 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Planlægger du et arrangement i Llucmajor? På dette hotel er der et område på 60 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Det er nemt at komme til stranden med hotellets strandtransport (tillægsgebyr). Som gæst på HBE Boutique España har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.30.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 0.83 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.41 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 3.30 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 1.65 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 12 EUR for voksne og 12 EUR for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.

Kort over HBE Boutique España

Adresse

HBE Boutique España

Llucmajor, De Baleariske Øer, Spanien

N 39.488533 E 2.889309

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger