1 / 100

Bella addormentata e il principe Calaf

Pisa-Lucca, Italien

Om hotellet

Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne indeholder boblebadekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer kaffe-/temaskiner og massage på værelset, og rengøring udføres dagligt. Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig udtjekning og et pengeskab i receptionen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Dette Bed & Breakfast tilbyder gratis parkering i nærheden. Rygning er ikke tilladt. Dette Bed & Breakfast tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset.

  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Alle gæster, inklusive børn, skal være til stede på indtjekningstidspunktet, hvor alle skal fremvise deres pas.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser og har også andre restriktioner vedrørende kæledyr. Gæster skal kontakte hotellet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.
  • Gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning.

Kort over Bella addormentata e il principe Calaf

Adresse

Bella addormentata e il principe Calaf

Lucca, Lucca, Italien

N 43.853291 E 10.509334

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger