1 / 2

Beach House Barcelona Malgrat De Mar I

Malgrat de Mar, Spanien

Om hotellet

Med et ophold ved Beach House Barcelona Malgrat De Mar I har du en central base i Malgrat de Mar, kun 15 minutters kørsel fra Santa Susanna strand og Pineda de Mar Strand. Denne lejlighed ved stranden ligger 26,7 km fra Tossa de Mar Strand og 5,7 km fra Malgrat de Mar Strand. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 2 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder pejse og plasma-tv. Din seng har Select Comfort-madras og premium-sengetøj, og alle værelserne indeholder sovesofa i samme størrelse som en enkeltseng. Værelserne har privat møbleret terrasse. Der er et køkken til rådighed, som er udstyret med køleskab, ovn og kogeplade. Der tilbydes et fladskærms-tv med digitale kanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Santa Susanna strand - 0,2 km
Levante Strand - 0,2 km
L'Astillero Beach - 0,3 km
La Pilona - 1,1 km
Parc Francesc Macia - 1,2 km
Les Caletes strand - 1,2 km
Malgrat de Mar Strand - 1,3 km
La Conca Beach - 1,3 km
Kite & Paddel Surf Center Catalunya - 1,7 km
Santa Susanna strand - 1,9 km
Les Dunes Beach - 2,2 km
La Punta de la Tordera Beach - 2,7 km
Pineda de Mar Strand - 3,3 km
Pescadors Beach - 3,8 km
La Riera Beach - 4,2 km

Den nærmeste lufthavn er:
Gerona (GRO-Costa Brava) - 36,9 km
Barcelona El Prat Lufthavn (BCN) - 86,4 km

Den foretrukne lufthavn for Beach House Barcelona Malgrat De Mar I er Barcelona El Prat Lufthavn (BCN).

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Denne lejlighed i middelhavsstil tilbyder desuden concierge-tjenester, babysitning (tillægsgebyr) og spillehal/spillerum. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Tag et smut forbi den lokale købmand/dagligvarebutik, der betjener Beach House Barcelona Malgrat De Mar Is gæster.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Der pålægges en byskat: EUR 1.10 pr. person pr. nat, op til 7 nætter. Denne skat gælder ikke for børn under 17 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for lufthavnstransport: 90 EUR pr. køretøj (enkelt)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 50 pr. kæledyr pr. ophold
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Påklædning er ikke påkrævet på dette overnatningssted.
  • Op til 5 børn i alderen 15 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser, og der gælder desuden andre begrænsninger for kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster skal henvende sig direkte til hotellet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.

Kort over Beach House Barcelona Malgrat De Mar I

Adresse

Beach House Barcelona Malgrat De Mar I

Malgrat de Mar, Catalonien, Spanien

N 41.6392919609717 E 2.73625686441801

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger