1 / 24

Rejser til Malta

Malta er et af Europas mindste lande. Det er på størrelse med Als. Her bor charmerende mennesker, og alle taler engelsk. Her finder du herlige badebugter, unikke seværdigheder, god mad og et natteliv, der slår det meste. Landet er medlem af EU og indførte euro'en ved årsskiftet 2007-2008.

Om Malta

Rejs på egen hånd

Det er svært at nå at se og opleve den hele, for Malta har så meget at tilbyde. Du kan spille golf, udforske hovedstaden Valletta, give dig selv en luksus dykkertur eller besøge nogle af Maltas utallige kulturskatte. Her finder du flere gamle templer og monumenter, som findes på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Malta er som skabt til en ferie på egen hånd. Gode trafikforbindelser og korte afstande. Lej en bil, men husk på, at der er venstrekørsel, og rettet sidder i højre side. Ellers finder du mange busser, som dækker det meste af øen.

By og badning

Hos DTF travel får du Maltas bedste rejsemål og meget rimelige logimuligheder. Kombiner by og badning i St. Julian’s & Sliema. På strandpromenaden finder du masser af skønne restauranter, caféer og barer med en uovertruffen havudsigt. Her finder du også øens i særklasse bedste shopping. Små herligt snævre shoppingstræder eller internationale modehuse? Det vælger du selv!

Badebugter med fred og ro

Mellieha Bay er en herlig strand, hvor du kan slikke sol og bade. Her finder du nok øens bedste og mest børnevenlige sandstrand Vi har gode hoteller i byen Mellieha lige oven for. Ved St. Pauls Bay ligger byerne Bugibba og Quawra, hvor malteserne selv gerne holder ferie. Disse rejsemål præges af et langsommere tempo og ikke så meget natte- og forlystelsesliv. Fra samtlige steder kan du nemt tage en lokalbus til Maltas bedste strande.

En anden fin oplevelse er et besøg på naboøen Gozo, som bare er en kort færgetur væk. Her finder du enormt meget at se og opleve. Kombiner opholdet på Malta med et par nætter på Gozo.

Svømme med delfiner

Besøg Mediterraneo Marina Park, som præsenterer flotte opvisninger med delfiner, søløver og papegøjer. Bestil i forvejen, hvis du vil prøve at svømme med en delfin. Parken har separat et flot badeland.

Vores lokale agent tilbyder mange dejligt udflugtsforslag, som skal bookes og betales dernede.

Rejs året rundt

Malta ligger ca. på samme breddegrad som Malaga, så her er et mildt klima året rundt. I de rigtigt ”kolde” måneder, december og januar, når termometeret endda ned under 10 grader. Normalt ligger det omkring 15, og når let op på 18-20 grader. Så ”rejs fra” Danmark et par uger, og nyd en ø med masser af seværdigheder. DTF travel tilbyder gunstige priser på værelser og mange store rabatter for længere ophold.

Kort over Malta

Fly og hotel

Hotelforslag
Hoteller med 3 stjerner
Oplev de mest populære og prisvenlige hoteller her!
Hoteller med 4 stjerner
Oplev de mest populære og luksuriøse hoteller her!
Camping, Feriehus og Lejligheder
Vil du bo i et feriehus eller en lejlighed? Vi tilbyder mange forskellige typer indkvartering over hele verden.

Populære boliger

Populære regioner

Populære byer

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger