1 / 100

Agroturismo Finca Son Sureda

Palma de Mallorca, Spanien

Om hotellet

Med et ophold ved Agroturismo Finca Son Sureda i Manacor er du kun 10 minutters kørsel fra Majorica Factory Shop og Torre del Palau. Denne landejendom med familievenlig profil ligger 36,4 km fra Playa de Muro og 24,3 km fra Cala Millor Strand. Føl dig hjemme i et af de 12 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og ovn. Din seng er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Værelserne har privat terrasse. Der tilbydes et fladskærms-tv med satellitkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Torre del Palau - 6,7 km
Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors de Manacor - 6,7 km
San Vincente Ferrers kirke og kloster - 6,8 km
Majorica Factory Shop - 6,9 km
Toni Gelabert - 8,2 km
Rafa Nadal Sports Centre - 8,4 km
Museu d'Història de Manacor - 8,7 km
Fray Junipero Serra-museet - 15,1 km
Torrent de Son Valls - 16,6 km
Son Real Strand - 16,7 km
Platja de s’Home Mort - 16,8 km
Vinyes I Bodegues Miquel Oliver - 16,8 km
Coves dels Hams - 17 km
Platja Colònia de Sant Pere - 17,1 km
Sa Macada de sa Torre - 17,2 km

Den nærmeste store lufthavn er Palma de Mallorca (PMI) - 52,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en sæsonbestemt udendørs pool. Andre faciliteter på denne landejendom i middelhavsstil inkluderer gratis trådløs internetadgang, tv på fællesarealer og picnicområde. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 08.30 til kl. 11.00. Overnatningsstedet lukkes fra den 1. september til den 15. maj.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 0.55 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.28 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 2.20 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 1.10 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for ekstra seng: 36.0 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Den udendørs pool har lukket i oktober.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Agroturismo Finca Son Sureda

Adresse

Agroturismo Finca Son Sureda

Manacor, De Baleariske Øer, Spanien

N 39.623889 E 3.202861

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger