1 / 42

Aparthotel Cordial Mijas Golf

Fuengirola, Spanien

Om hotellet

Med et ophold ved Aparthotel Cordial Mijas Golf i Mijas er du kun 15 minutters kørsel fra Bioparc Fuengirola og Fuengirola Strand. Dette hotel 4 ligger 8 km fra Los Boliches Strand og 18,3 km fra Benalmádena Marina. Føl dig hjemme i et af de 105 værelser, der indeholder tekøkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og mikrobølgeovn. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og et fladskærms-tv sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer skriveborde og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mijas Golfbane - 1,3 km
AquaMijas - 4,7 km
Bioparc Fuengirola - 5,8 km
Hipódromo Costa del Sol - 6,1 km
Fuengirola Adventure Golf - 6,1 km
Miramar Shoppingcenter - 6,2 km
La Plaza de los Chinorros - 6,3 km
Salon Varietes Theatre - 6,4 km
Playa de Santa Amalia - 6,8 km
Malaga Province Beaches - 6,9 km
Fuengirola Strand - 6,9 km
Fuengirola S.A.M. Lystbådehavn - 7,1 km
El Castillo Strand - 7,4 km
Sohail-slottet - 7,6 km
Las Gaviotas Strand - 7,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Málaga Lufthavn (AGP) - 30,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Som gæst på Aparthotel Cordial Mijas Golf kan du nyde et måltid på restauranten eller tage et smut forbi den lokale snackbar/deli. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen.
  • Gebyr for pengeskab på værelset: 15 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Aparthotel Cordial Mijas Golf

Adresse

Aparthotel Cordial Mijas Golf

Mijas, Andalusien, Spanien

N 36.557008 E -4.670115

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger