1 / 15

Om hotellet

Overnatter du ved Centre Le Mittel, som ligger i nærheden af skilifterne i Mittelwihr, er du kun 15 minutters kørsel fra Colmar Julemarked og La Petite Venise. Denne feriepark ligger 19,2 km fra Château du Haut-Kœnigsbourg og 0,1 km fra Ballons des Vosges Nature Park. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 71 værelser. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ballons des Vosges Nature Park - 0,1 km
Vin d'Alsace HORCHER - 0,6 km
Dopff au Moulin - 2,3 km
Hugel et Fils - 2,5 km
Riquewihr Christmas Market - 2,5 km
Gérard Fuchs Winery - 2,6 km
Dopff et Irion - 2,6 km
Maison de Hansi - 2,6 km
Domaine Eblin-Fuchs - 2,6 km
Domaine Paul Blanck - 3,4 km
Cave Vinicole de Hunawihr - 4,2 km
Domaine Weinbach - 4,2 km
Domaine Etienne Simonis - 4,3 km
NaturOparC - 4,4 km
Jardins des Papillons - 4,7 km

Den nærmeste store lufthavn er Strasbourg (SXB-Strasbourg Intl.) - 65,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, bagageopbevaring og en elevator. Denne feriepark har 7 møde- og konferencelokaler til rådighed. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom udlejningscykler. Denne feriepark tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Som gæst på Centre Le Mittel har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 10.00 EUR for voksne og 8.00 EUR for børn (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 6 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for sen udtjekning: 30 EUR (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).

Kort over Centre Le Mittel

Adresse

Centre Le Mittel

Mittelwihr, Haut-Rhin, Frankrig

N 48.15033 E 7.31489

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger