1 / 49

Om hotellet

Med et ophold ved La Peschiera i Monopoli er du kun 15 minutter gang fra Spiaggia di Torre Egnazia og Calette del Capitolo. Dette hotel 5 ligger 14,8 km fra Zoosafari og 23,6 km fra Trulli of Alberobello. Føl dig hjemme i et af de 13 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har gratis toiletartikler og bidet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Spiaggia di Torre Egnazia - 0,4 km
Calette del Capitolo - 1,1 km
Lido Porto Giardino - 1,7 km
Acquapark Egnazia - 2,4 km
Egnazia Arkæologisk Museum - 2,9 km
Egnazia - 3 km
Cala Verde - 3,4 km
Fasano - 4,4 km
Lido Santo Stefano - 4,8 km
Spiaggia La Scaletta - 6,6 km
Copacabana - 6,6 km
Lido Colonia - 6,8 km
Cala Paradiso - 6,8 km
Porto Verde - 6,9 km
Porto Camicia - 7,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Tilbring dagen på den private strand, eller tag en dukkert i en af de 6 udendørs swimmingpools. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice døgnet rundt. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 10.30.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat: 2.00 EUR pr. person pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for lufthavnstransport: 120 EUR pr. værelse (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Alle gæster, inklusive børn, skal være til stede på indtjekningstidspunktet, hvor alle skal fremvise deres pas.
  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 5000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Børn på 9 år og derunder er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Kort over La Peschiera

Adresse

La Peschiera

Monopoli, Bari, Italien

N 40.901168 E 17.360364

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger