1 / 24

Om hotellet

Med et ophold ved Nikko Station Hotel II bankan i Nikko er du kun 5 minutters kørsel fra Toshogu Helligdom og Nikko Nationalpark. Dette hotel ligger 19,8 km fra Chūzenji-søen og 16,5 km fra Edo Wonderland. Føl dig hjemme i et af de 103 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar, dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer elkedler, og rengøring udføres dagligt. Der kan anmodes strygejern/strygebræt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Nikko Nationalpark - 0,9 km
Shinkyo-broen - 1,7 km
Kosugi Hoan-mindekunstmuseet, Nikko - 1,9 km
Nikkō Woodcarving Center - 1,9 km
Rinno-ji - 2 km
Rinno-ji-templet - 2 km
Cryptomeria Avenue - 2,1 km
Hōmotsu-den - 2,1 km
Sambutsu-do - 2,1 km
Toshogu Helligdom - 2,2 km
Nikko Toshogu Art Museum - 2,4 km
Shinkyūsha - 2,5 km
Nikko Toshogu Treasure Museum - 2,5 km
Yomeimon-porten - 2,5 km
Honji-dō - 2,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, gratis aviser i lobbyen og bagageopbevaring. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og automat.
  • Børn på 12 år og derunder er ikke tilladt på dette overnatningssted.
  • Den japanske regering påkræver, at alle internationale gæster skal fremsætte deres pasnummer og nationalitet, når de indregistrerer sig på et overnatningssted (kroer, hoteller, moteller osv.). Alle overnatningssteder skal desuden tage en kopi af de indregistrerede gæsters pas, som arkiveres.

Kort over Nikko Station Hotel II bankan

Adresse

Nikko Station Hotel II bankan

Nikko, Tochigi, Japan

N 36.746173 E 139.61895

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger