1 / 28

YAILAND Luxury Pool Villa Pattaya Walking Street 5 Bedrooms

Pattaya, Chonburi, Thailand

I nærheden af Mini-Golf Pattaya

Om hotellet

Fra denne feriebolig i Pattaya (Det sydlige Pattaya) er der kun 5 minutters kørsel til Gågade og Pattaya Strandpromenade. Dette feriested 5 ligger 2,5 km fra Jomtien Strand og 2,8 km fra Pattaya Strand. Find dig til rette i denne feriebolig med aircondition, som har både en pejs og et privat svømmebassin. Din seng med madras af viskoelastisk skum har en dundyne og italienske lagner fra Frette. Der er en privat møbleret balkon eller terrasse. Et køkken er udstyret med et køleskab/fryser i fuld størrelse, en ovn og en kogeplade. Der er et LCD-tv med satellitkanaler, som sørger for underholdningen, samt gratis Wi-Fi. Et privat badeværelse har et dybt badekar og et brusehoved med spredningseffekt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mini-Golf Pattaya - 1,3 km
Yunomori Onsen & Spa Pattaya - 1,7 km
Pattaya - 1,8 km
Soi Buakhao - 2 km
Store Buddha-tempel - 2 km
Colosseum Show Pattaya - 2 km
Khao Phra Tamnak - 2,1 km
Phra Tamnak Strand - 2,1 km
Pattaya Udsigtspunkt - 2,2 km
Wat Chai Mongkon Kongelige Kloster - 2,2 km
Dongtan Strand - 2,2 km
Pattaya Kart Speedway - 2,2 km
Gågade - 2,3 km
Jomtien Strand - 2,5 km
Pattaya Strand - 2,6 km

Den nærmeste lufthavn er:
Utapao (UTP-Utapao International) - 46,5 km
Suvarnabhumi Internationale Lufthavn (BKK) - 124,9 km
Bangkok (DMK-Don Mueang International) - 165,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og hurtig indtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 udendørs swimmingpools, en natklub og udendørs tennisbaner. Andre faciliteter på dette feriested inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Det er nemt at komme omkring og besøge nærliggende destinationerne med transportservicen (tillægsgebyr), der kører inden for en omkreds på 50 meter. Snup en bid mad på en af dette feriehuss mange spisesteder, der inkluderer 20 restauranter og en kaffebar/café. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Depositum: THB 30000
  • Servicegebyr: 15 procent
  • Gebyr for elektricitet: 12 THB pr. ophold for brug pr. kWh.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for komplet morgenmad: 99 THB for voksne og 99 THB for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 1500 THB pr. køretøj (enkelt)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: THB 20000 pr. indkvartering pr. ophold

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette feriehus inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Op til 2 børn i alderen 8 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over YAILAND Luxury Pool Villa Pattaya Walking Street 5 Bedrooms

Adresse

YAILAND Luxury Pool Villa Pattaya Walking Street 5 Bedrooms

Pattaya, Chonburi, Thailand

N 12.91158 E 100.87498

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger