1 / 12

Koi Signature Villa

Phuket, Thailand

Om hotellet

Overnatter du ved denne villa, som ligger tæt på stranden i Choeng Thale, er du kun 2 minutters kørsel fra Surin Strand og 9 minutters kørsel fra Bang Tao Strand. Denne villa 4,5 ligger 3,7 km fra Kamala Strand og 13,3 km fra Patong Strand. Forkæl dig selv med et ophold i denne villa med individuelt design, som har både en privat pool og et privat spabad. Der er en privat møbleret balkon eller terrasse. Et køkken er udstyret med et køleskab/fryser i fuld størrelse, en ovn og en kogeplade. Der er et fladskærms-tv med satellitkanaler, som sørger for underholdningen, samt gratis Wi-Fi. Badeværelset med separat badekar og bruser har et boblebadekar og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Surin Strand - 1 km
Pansea Strand - 1,8 km
Laem Singh Strand - 2 km
Bang Tao Strand - 2,3 km
Kamala Strand - 3,6 km
Bang-Tao Natmarked - 4,2 km
Tsunami Memorial - 4,3 km
Big C Market Kamala - 4,8 km
Porto de Phuket - 4,9 km
Boat Avenue Mall Phuket - 4,9 km
Blue Tree - 6,4 km
Hua Strand - 7,3 km
Laguna Phuket Golfklub - 7,4 km
Kalim Strand - 11 km
Sirinat-nationalparken - 11,3 km

Den nærmeste store lufthavn er Phuket (HKT-Phuket International) - 23,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er gratis (efter anmodning). Drag fordel af de rekreative tilbud på stedet, inklusive en udendørs pool, en sauna og et fitnesscenter. Andre faciliteter på denne villa inkluderer spillehal/spillerum og havegrill. Gæsterne kan få et lift med den gratis transportservice, der kører inden for en omkreds på 5 km.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Koi Signature Villa

Adresse

Koi Signature Villa

Phuket, Phuket, Thailand

N 7.97289 E 98.28249

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger