1 / 84

Baan Panwa Resort&Spa

Om hotellet

Med et ophold ved Baan Panwa Resort&Spa i Wichit er du 9 km fra Bangkok Hospital Phuket og 15,4 km fra Big Buddha. Dette resort ved stranden ligger 16,1 km fra Kata Strand og 16,2 km fra Rawai Strand. Føl dig hjemme i et af de 19 værelser med individuelt design, der desuden har køleskab og LED-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Chalong Bugt - 0,1 km
Khao Khad Udsigtstårn - 1,9 km
Panwa Strand - 3,2 km
Ao Yon Strand - 3,6 km
Saphan Hin Mining Monument - 5,8 km
Jui Tui Helligdom - 6,3 km
Saphan Hin - 6,5 km
Thai Hua Museum - 6,6 km
Patong Go-Kart Speedway and Phuket Offroad Fun Park - 6,6 km
Phuket Wake Park - 6,6 km
Wat Mongkol Nimit - 6,9 km
Thavorn Museum - 6,9 km
Weekendmarked i Phuket - 7 km
Limelight Avenue Phuket Shoppingcenter - 7,1 km
Sino-Portuguese Architecture - 7,2 km

Den nærmeste store lufthavn er Phuket (HKT-Phuket International) - 38,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Transport fra hotellet til lufthavnen er til rådighed mod et tillægsgebyr på planlagte tidspunkter, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer en udendørs pool, en vandrutsjebane og et fitnesscenter. Dette resort tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og picnicområde. Spis dig mæt i thailandske retter på Chill Rim Lay, en restaurant ved stranden, hvor du kan nyde drinks i baren/loungen, eller bliv på værelset og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 200 THB for voksne og 150 THB for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 1000 THB pr. køretøj

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Poolen er tilgængelig fra kl. 08.00 til kl. 20.00.
  • Ét barn, i alderen 9 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Baan Panwa Resort&Spa

Adresse

Baan Panwa Resort&Spa

Phuket, Phuket, Thailand

N 7.83552 E 98.380005

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger