1 / 49

Aqua Natura Madeira Hotel

Porto Moniz, Portugal

Om hotellet

Aqua Natura Madeira Hotel ligger ved vandet i Porto Moniz, kun 2 minutters kørsel fra Porto Moniz Natural Pools og 8 minutters kørsel fra Laje Strand. Dette hotel 4 ligger 13,6 km fra Fanal Beskyttede Område og 16,1 km fra Caves of Sao Vicente and Volcanism Center. Føl dig hjemme i et af de 25 værelser med individuelt design, der desuden har minibarer (med en række gratis produkter) og LCD-tv. Værelserne har privat balkon med møbler. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne er udstyret med brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Porto Moniz Natural Pools - 0,1 km
Lava Pools - 0,3 km
Laurisilva of Madeira - 3,6 km
Laje Strand - 7,7 km
Seixal Strand - 9,4 km
Achadas da Cruz Cable Car - 12 km
Fanal Beskyttede Område - 13,6 km
Caves of Sao Vicente and Volcanism Center - 16,1 km
25 Fontes and Cascada da Risco - 19,1 km
Levada Pedregal - 19,1 km
Eglise de Jesus-Bom Senhor - 20,9 km
Ponta do Pargo Lighthouse - 22,3 km
Fajã da Ovelha-kirken - 27,3 km
Madeiras etnografiske museum - 33,4 km
Paul do Mar Strand - 35,7 km

Den foretrukne lufthavn for Aqua Natura Madeira Hotel er Funchal (FNC-Cristiano Ronaldo) - 65,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Nyd godt af en lang række rekreative faciliteter på stedet, inklusive et spabad, en sauna og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel i middelhavsstil inkluderer gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og hjælp med udflugter/billetter. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Få en bid mad på Sea View Restaurante, en restaurant, hvor du kan nyde godt af baren/loungen og udsigten til poolen. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 10 EUR for voksne og 5 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 65.00 EUR pr. værelse (enkelt)
  • Gebyr for ekstra seng: 20.0 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Aqua Natura Madeira Hotel

Adresse

Aqua Natura Madeira Hotel

Porto Moniz, Madeira Region, Portugal

N 32.86782 E -17.17071

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger