1 / 74

Résidence Vasca D'Oro

Om hotellet

Overnatter du ved Résidence Vasca D'Oro, som ligger ved siden af en golfbane i Porto-Vecchio, er du kun 15 minutters kørsel fra Santa Giulia-stranden og Palombaggia-stranden. Dette lejlighedshotel med golffaciliteter ligger 1,7 km fra Santa Giulia og 2,9 km fra Asciaghju. Føl dig hjemme i et af de 23 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og ovn. Værelserne har privat møbleret terrasse. Med Wi-Fi (tillægsgebyr) kan du altid komme på nettet, og et fladskærms-tv sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer pengeskabe og mikrobølgeovne, og rengøring udføres efter anmodning. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Santa Giulia - 1,7 km
Santa Giulia-stranden - 2,8 km
Southern Corsica Beaches - 2,8 km
Asciaghju - 3 km
Plage d'Acciaju - 3 km
Plage de Tamaricciu - 3,9 km
Lezza Golfbane - 4,5 km
St Jean-Baptiste-kirken - 5,3 km
Bastion de France - 5,4 km
Palombaggia-stranden - 5,5 km
Porto-Vecchio Marina - 6,3 km
Palombaggia Pond - 7,2 km
Plage de Porto-Novo - 7,3 km
Mare a Mare Sud - 7,4 km
Marina di Fiori Beach - 8,9 km

Den nærmeste lufthavn er:
Figari (FSC-Figari - Sud Corse) - 22,6 km
Ajaccio (AJA-Napoleon Bonaparte) - 136,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag dig tid til et besøg i stedets spa, der tilbyder komplet spabehandling. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs tennisbane, en sauna og en sæsonbestemt udendørs pool. Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og hjælp med udflugter/billetter. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Overnatningsstedet lukkes fra den 7. november til den 7. april.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Depositum: EUR 800 pr. overnatning, pr. ophold
  • Byen pålægger en skat: 0.88 EUR pr. person pr. nat. Denne skat gælder ikke for børn under 18 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for trådløst internet på værelset: 20 EUR pr. uge (priserne kan variere)
  • Tillægsgebyr for rengøring: 28 EUR pr. dag. Beløbet kan variere afhængigt af opholdets længde

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Den udendørs pool har åbent fra maj til november.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt.
  • Ved indtjekning skal gæster enten fremvise en negativ COVID-19-test eller dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Kravet om en negativ COVID-19-test gælder for alle gæster i alderen 18 år og derover. Kravet om dokumentation for vaccination mod COVID-19 gælder for alle gæster i alderen 18 år og derover.

Kort over Résidence Vasca D'Oro

Adresse

Résidence Vasca D'Oro

Porto-Vecchio, Corse-du-Sud, Frankrig

N 41.550615 E 9.283489

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger