1 / 100

The Shore Club Turks and Caicos

Om hotellet

Overnatter du ved The Shore Club Turks and Caicos, som ligger på stranden i Providenciales, er du kun 1 minutters kørsel fra Long Bay Beach og 7 minutters kørsel fra Grace Bay Strand. Dette resort 5 ligger 10 km fra Turtle Cove og 0,1 km fra Lucayan Archipelago. Føl dig hjemme i et af de 125 aircondition-afkølede værelser, der indeholder private pools og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har separat badekar og bruser med dybe badekar og brusehoved med spredningseffekt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Lucayan Archipelago - 0,1 km
Long Bay Beach - 0,3 km
Providenciales Beaches - 0,4 km
Provo Conch Farm - 3 km
The Hole - 3,5 km
Grace Bay Strand - 3,8 km
The Regent Village Shopping Mall - 4,2 km
Salt Mills Plaza - 4,4 km
Princess Alexandra National Park - 4,5 km
Leeward Beach - 4,8 km
Little Water Cay - 5,3 km
Coral Gardens Reef - 6,7 km
Royal Flush Gaming Parlor - 8,3 km
Pelican Strand - 8,3 km
Turtle Lake - 9,4 km

Den foretrukne lufthavn for The Shore Club Turks and Caicos er Providenciales (PLS-Providenciales Intl.) - 14,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Providenciales? På dette resort er der et område på 279 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 4 udendørs swimmingpools, et motionscenter og en udendørs tennisbane. Andre faciliteter på dette resort inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Er du klar til lidt sjov og spil, skal du blot gøre brug af den gratis kasinotransport. Snup en bid mad på en af dette resorts 3 restauranter, eller bliv på værelset og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 10.30.
  • Op til 2 børn i alderen 12 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over The Shore Club Turks and Caicos

Adresse

The Shore Club Turks and Caicos

Providenciales, Turks- og Caicosøerne

N 21.79515 E -72.152814

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger