1 / 100

Costa Sur Resort & Spa

Om hotellet

Med et ophold ved Costa Sur Resort & Spa har du en base i hjertet af Puerto Vallarta. Herfra er der kun 1 minutters kørsel til Banderas-bugten og 6 minutters kørsel til Malecón. Dette lejlighedshotel ved stranden ligger 3,6 km fra Playa de los Muertos og 7 km fra Playa Mismaloya. Føl dig hjemme i et af de 205 værelser, der indeholder tekøkken med køleskab og kogeplade. Din seng er udstyret med madras af viskoelastisk skum og dundyner. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Et 42-tommers LCD-tv med kabelkanaler sørger for underholdningen, og med en iPod-dockingstation kan du spille din egen musik. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Punta Negra Beach - 1,4 km
Playa Estaca - 1,6 km
Conchas Chinas Strand - 2,1 km
Playa Palmares - 2,2 km
Lindomar Beach - 2,2 km
Garza Blanca Strand - 3,1 km
Playa de los Muertos - 3,2 km
Playa Esmerelda - 3,6 km
Olas Altas - 3,9 km
Los Muertos Havnekaj - 4 km
Olas Altas Strand - 4,1 km
Galleria Dante - 4,1 km
Ambos Galeria de Arte y Artefactos - 4,2 km
Galeria Olinala - 4,3 km
Olas Altas Farmers Market - 4,3 km

Den foretrukne lufthavn for Costa Sur Resort & Spa er Puerto Vallarta, Jalisco (PVR-Licenciado Gustavo Diaz Ordaz International) - 17,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig udtjekning, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Efter en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den private strand. Dette lejlighedshotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Spis dig mæt i internationale retter på La Cascada Restaurant, som er en af dette lejlighedshotels 2 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Fuld morgenmad tilbydes mod et tillægsgebyr.
  • Gebyr for komplet morgenmad: 200 MXN for voksne og 120 MXN for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette lejlighedshotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Costa Sur Resort & Spa

Adresse

Costa Sur Resort & Spa

Puerto Vallarta, Jalisco, Mexico

N 20.57324 E -105.249

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger