1 / 35

Perla Blu Tropea

Tropea, Italien

Om hotellet

Med et ophold ved Perla Blu Tropea i Ricadi er du kun 15 minutters kørsel fra Tropea Beach og Spiaggia del Convento. Dette Bed & Breakfast ligger 2,1 km fra Scalea Strand og 2,3 km fra Blanca Strand. Føl dig hjemme i et af de 10 aircondition-afkølede værelser. Badeværelserne har bruser, bidet og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Scalea Strand - 1,8 km
Spiaggia del Convento - 2,3 km
Baia di Riaci - 2,4 km
Blanca Strand - 2,4 km
Riaci Strand - 2,4 km
Lido Costa degli Dei - 2,7 km
Formicoli-stranden - 3,1 km
Santa Maria dell'Isola Kloster - 3,1 km
Tropea Beach - 3,2 km
Stiftsmuseet - 3,2 km
Den Normanniske Katedral - 3,2 km
View of the Corso - 3,2 km
Rotonda Strand - 3,2 km
Palombaro Cave - 3,2 km
A Linguata Strand - 3,3 km

Den nærmeste store lufthavn er Lamezia Terme (SUF-Lamezia Terme Intl.) - 60,6 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og tv på fællesarealer. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 0.00 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. november til den 31. marts. Skatten gælder ikke for børn under 14 år.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 0.75 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. april til den 31. oktober. Skatten gælder ikke for børn under 14 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Alle gæster, inklusive børn, skal være til stede på indtjekningstidspunktet, hvor alle skal fremvise deres pas.
  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 5000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.

Kort over Perla Blu Tropea

Adresse

Perla Blu Tropea

Ricadi, Vibo Valentia, Italien

N 38.662035 E 15.873013

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger