1 / 100

Radisson Blu Hotel, Rouen Centre

Rouen, Frankrig

Om hotellet

Et tv med satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (døgnet rundt) og afhentningsservice fra togstationen. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde et fitnesscenter og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og fælles stue. Gæsterne kan nemt komme til det nærliggende shoppingområde med hotellets shuttletransport (tillægsgebyr). Dette overnatningssted har modtaget sin officielle stjernevurdering fra ATOUT France, det franske agentur for turismeudvikling.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Det er ikke nødvendigt at have en bil for at komme til og fra dette overnatningssted.
  • Begrænset parkeringshøjde.

Kort over Radisson Blu Hotel, Rouen Centre

Adresse

Radisson Blu Hotel, Rouen Centre

Rouen, Seine-Maritime, Frankrig

N 49.44667 E 1.0942691

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger