1 / 100

Estival Park Silmar

La Pineda, Spanien

Om hotellet

Dette hotelkompleks ligger i feriestedet La Pineda ca. 250 m fra stranden og omkring 2 km fra Salou.

Dette attraktive strandhotel strækker sig over 3 bygninger på hver 5 etager og i alt 968 dobbeltværelser. Der tilbydes desuden en foyer med døgnåben reception, elevatorer og en vekselbørs. Desuden rummer spa-hotellet et sundheds- og skønhedscenter med forskellige behandlinger, hvor der bl.a. anvendes vin, mudder, chokolade og mælkecremer og meget andet. På stedet er der også en natklub, og yngre gæster kan besøge spillelokalet og miniklubben. På hotellet er der endvidere en klimatiseret restaurant, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice såvel som en parkeringsplads og -garage (mod betaling).

Dobbeltværelserne kan rumme op til 3 sovende gæster og er udstyret med satellit-/betalings-tv, klimaanlæg og (på anmodning) safeboks og minibar. Af yderligere behageligheder på værelserne er der et velindrettet badeværelse og en møbleret terrasse.

Hotellet tilbyder et veludstyret sports- og sundhedscenter, hvor gæsterne kan deltage i en lang række sportsaktiviteter såsom at spille squash og paddle-tennis eller træne fysikken i fitness-studiet. Der tilbydes også en opvarmet indendørs swimmingpool, et spa-område, en sauna og et tyrkisk bad. Endvidere rummer sundhedscenteret en bred vifte af behandlinger, herunder med vin, fango og chokolade. Ovenstående behandlinger er ikke inklusive i værelsesprisen. De skal betales direkte i sportscenterets reception.

Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter.an skal tage motorvej AP7 og dreje fra i kryds 35 mod Salou. Herefter fortsætter man til Plaza Europa, kører herfra videre i retning af Tarragona og drejer fra efter ca. 4 km.

Kort over Estival Park Silmar

Adresse

Estival Park Silmar

Vila-Seca, Catalonien, Spanien

N 41.0683337 E 1.1748237

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger