1 / 48

Om hotellet

Overnatter du ved Amena Mar Hotel, som ligger tæt på stranden i Sant Llorenç des Cardassar, er du kun 15 minutters kørsel fra Cala Millor Strand og Cala Moreia. Dette hotel ved stranden ligger 21,5 km fra Cala Domingo Strand og 22,3 km fra Cala Agulla Strand. Føl dig hjemme i et af de 17 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder mikrobølgeovn. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har separat badekar og bruser og hårtørrer. Faciliteter inkluderer elkedler og gratis teposer/instantkaffe, og rengøring udføres en gang pr. ophold. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Torrent de Ca n'Amer - 0,1 km
Cala Moreia - 0,1 km
Strandpromenade - 0,4 km
Playa de Sa Coma - 0,5 km
Cala Morlanda - 1,2 km
Es Caló d'en Rafelino - 1,5 km
Safari Zoo - 2,3 km
Punta de n'Amer - 2,7 km
Punta de N'Amer Udkigstårn - 2,8 km
Cala Millor Strand - 2,9 km
Cala Petita - 3,5 km
Fantasy Park - 3,5 km
Sa Ferradura - 3,8 km
Coves Blanques - 4,9 km
Playa de Porto Cristo - 5 km

Den nærmeste store lufthavn er Palma de Mallorca (PMI) - 66,7 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 0.55 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.28 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 2.20 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 1.10 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Der opkræves et gebyr for tidlig indtjekning (afhænger af tilgængelighed)
  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for pengeskab på værelset: 2.00 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Amena Mar Hotel

Adresse

Amena Mar Hotel

Sant Llorenç des Cardassar, De Baleariske Øer, Spanien

N 39.567426 E 3.372969

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger