1 / 63

Om hotellet

Med et ophold ved Can Skye i Santa Eulalia del Rio er du kun 5 minutters kørsel fra Las Dalias Hippiemarked og San Carlos-kirken. Dette feriested ligger 20,6 km fra Playa de Talamanca og 21,5 km fra Ibiza Havn. Føl dig hjemme i et af de 9 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder mikrobølgeovn. Din seng er udstyret med topmadras og premium-sengetøj. Et tv med satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Las Dalias Hippiemarked - 1,3 km
Cala Nova - 2,2 km
San Carlos-kirken - 2,4 km
Playa de Es Canar - 2,9 km
Cala Pada - 4,1 km
Playa Cala Mastella - 4,1 km
Punta Arabí Hippiemarked - 4,2 km
Es Niu Blau - 4,5 km
Playa de S'Argamassa - 4,5 km
Cala Martina - 4,7 km
Punta Arabi - 4,2 km
Cala Boix - 5,6 km
Palacio de Congresos de Ibiza - 5,9 km
Cala Boix Beach - 6,1 km
Aguas Blancas - 6,1 km

Den nærmeste store lufthavn er Ibiza (IBZ) - 28,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring, vaskeri og et pengeskab i receptionen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet eller nyde rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool. Dette feriested tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Tag et smut forbi den lokale snackbar/deli, der betjener Can Skyes gæster. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 0.55 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.28 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 2.20 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 1.10 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for kontinental morgenmad: 12 EUR for voksne og 12 EUR for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.

Kort over Can Skye

Adresse

Can Skye

Santa Eulalia del Rio, De Baleariske Øer, Spanien

N 39.02115 E 1.56439

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger