1 / 34

Inn at the Market

Om hotellet

Med et ophold ved Inn at the Market har du en central base i Seattle, kun få skridt fra Pike Place Market og Original Starbucks. Dette hotel i boutique-stil ligger 0,3 km fra Victor Steinbrueck Park og 0,4 km fra Moore Theater. Føl dig hjemme i et af de 79 værelser med individuelt møblement, der desuden har køleskab og minibar. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt designertoiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Pike Place Market - 0,1 km
Original Starbucks - 0,1 km
Seattles bycentrum - 0,2 km
The Showbox - 0,2 km
Victor Steinbrueck Park - 0,2 km
Moore Theater - 0,3 km
Seattle Art Museum - 0,4 km
Seattle Akvarium - 0,4 km
Westlake Center - 0,4 km
Benaroya Hall - 0,5 km
Nordstrom - 0,5 km
Pacific Place - 0,6 km
Seattle Great Wheel - 0,7 km
Pier 66 - 0,8 km
5th Avenue Theater - 0,8 km

Den nærmeste lufthavn er:
Seattle, Washington (LKE-Lake Union Vandflyverbase) - 2,2 km
Seattle, WA (BFI-Boeing Field) - 9,9 km
Seattle-Tacoma International Airport (SEA) - 23,7 km
Everett, WA (PAE-Snohomish County - Paine Field) - 37,7 km

Den foretrukne lufthavn for Inn at the Market er Seattle-Tacoma International Airport (SEA).

Gæsterne har blandt andet adgang til limousine- eller luksusbilservice, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Planlægger du et arrangement i Seattle? På dette hotel er der et område på 70 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Fra en tagterrasse kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Som gæst på Inn at the Market har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: Mellem 17 og 50 USD for voksne og mellem 10 og 20 USD for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for parkeringsservice: USD 72.36 pr. dag (intet gebyr for indkørsel/udkørsel)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 17 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Begrænset parkeringshøjde.

  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Inn at the Market

Adresse

Inn at the Market

Seattle, Washington, USA

N 47.60959 E -122.34157

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger