1 / 32

Hotel-SPA El Molino de Alcuneza

Guadalajara-provinsen, Spanien

Om hotellet

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og gratis aviser i lobbyen. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage og ansigtsbehandlinger. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom et motionscenter, et spabad og en sauna. Dette hotel tilbyder desuden concierge-tjenester, spillehal/spillerum og gavebutik/aviskiosk. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på stedets kaffebar/café. dette hotel har også roomservice. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Hotel-SPA El Molino de Alcuneza

Adresse

Hotel-SPA El Molino de Alcuneza

Siguenza, Castilla - La Mancha, Spanien

N 41.106056 E -2.604396

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger