1 / 34

Blu Monkey Hub and Hotel Suratthani

Surat Thani, Thailand

Om hotellet

Med et ophold ved Blu Monkey Hub and Hotel Suratthani i Surat Thani er du kun 15 minutters gang fra Surat Pittaya Skole og Surat Thani Skole. Dette hotel ligger 1,3 km fra Bandon Pier og 1,5 km fra Surat Thani City Pillar Shrine. Føl dig hjemme i et af de 64 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne indeholder bruser med brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer gratis mineralvand på flaske og mørklægningsgardiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Surat Pittaya Skole - 0,7 km
Surat Thani Skole - 0,9 km
Tritharam-templet - 0,9 km
Surat Thani Provincial Government Center - 1 km
Surat Thani City Pillar Shrine - 1,2 km
Surat Thani Natmarked - 1,3 km
Suratthani Politistation - 1,3 km
Bandon Pier - 1,4 km
Muang Surat Thani Skole - 1,6 km
Suratthani Vacational School - 1,7 km
Thaksin Hospital - 1,8 km
Pho-templet - 2,1 km
Ban Don flydende marked - 2,2 km
Tapee College - 3,2 km
Srivichai Hospital - 3,3 km

Den foretrukne lufthavn for Blu Monkey Hub and Hotel Suratthani er Surat Thani (URT-Surat Thani International) - 30,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Som gæst på Blu Monkey Hub and Hotel Suratthani har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 100 THB pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for ekstra seng: 500.0 THB pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 12 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over Blu Monkey Hub and Hotel Suratthani

Adresse

Blu Monkey Hub and Hotel Suratthani

Surat Thani, Surat Thani, Thailand

N 9.137075 E 99.329177

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger