1 / 38

La Casona Tequisquiapan Hotel & Spa

Irapuato, Mexico

Om hotellet

Med et ophold ved La Casona Tequisquiapan Hotel & Spa i Tequisquiapan er du kun fem minutters kørsel fra La Pila Park og Tequisquiapan Håndarbejdsmarked. Dette hotel med spa ligger 1,7 km fra Santa Maria Kirke og 2,2 km fra Plaza Miguel Hidalgo. Overnat i et af de 30 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Din seng er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

La Pila Park - 1,3 km
Ezequiel Montes Gademarked - 1,7 km
Santa Maria Kirke - 1,7 km
Tequisquiapan Håndarbejdsmarked - 1,7 km
Plaza Miguel Hidalgo - 2,2 km
Alma de Agua Events - 7,9 km
El Oasis-vandlandet - 9,1 km
Termas del Rey-vandlandet - 10,2 km
Temazcal Tonatiu Iquzayampa - 11,1 km
Vinedos La Redonda - 12,7 km
Tequisquiapan Opalmine - 13,5 km
San Juanito Vitivinicola - 16,4 km
Nuestra Senora de Guadalupe Kirke - 21,6 km
Senor del Sacro Monte Tempel - 21,9 km
TecMilenio Universitet San Juan del Rio Campus - 22 km

Den nærmeste store lufthavn er Querétaro Intl. Lufthavn (QRO), Querétaro, Querétaro - 36,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, en døgnåben reception og et pengeskab i receptionen. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs pool, en sauna og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og picnicområde. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på dette hotels restaurant, los girasoles, eller bliv på værelset, hvor du kan nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 12.00.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: MXN 300 pr. kæledyr pr. dag
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 10 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.

Kort over La Casona Tequisquiapan Hotel & Spa

Adresse

La Casona Tequisquiapan Hotel & Spa

Tequisquiapan, Queretaro, Mexico

N 20.536058 E -99.893355

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger