1 / 14

Om hotellet

Med et ophold ved Trat Center Hotel i Trat er du kun 10 minutters gang fra Bangkok Trat Hospital og Indenførsmarked. Dette hotel ligger 28,2 km fra Laem Sok Pier og 41,2 km fra White Sand Strand. Føl dig hjemme i et af de 75 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder køleskab. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bangkok Trat Hospital - 0,6 km
Indenførsmarked - 0,7 km
Tesco Lotus Trat Shoppingcenter - 0,8 km
Chao Por Lak Muang Trat Shrine - 1 km
Trat City Museum - 1,4 km
Wat Phai Lom - 1,7 km
Wat Buppharam - 2,1 km
Ban Nam Chiao Politibod - 9 km
Strand med Sort Sand og Mangroveskov - 16,6 km
Laem Ngop Mole - 18,2 km
Laem Sok Pier Ferry Terminal - 27,5 km
Center Point Færgeleje - 28 km
Laem Sok Pier - 28,2 km
Koh Chang Færgeterminal - 31 km
Chao Por Koh Chang Helligdom - 31,8 km

Den nærmeste store lufthavn er Trat (TDX) - 34,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og gavebutik/aviskiosk.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.
  • Ved indtjekning skal gæster enten fremvise en negativ PCR-test for COVID-19 eller dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Kravet om en negativ COVID-19-test gælder for alle gæster i alderen 9 år og derover, og testen skal være taget maks. 72 timer inden indtjekning. Kravet om dokumentation for vaccination mod COVID-19 gælder for alle gæster i alderen 13 år og derover. Gæster skal være færdigvaccinerede mindst 14 dage inden indtjekning.

Kort over Trat Center Hotel

Adresse

Trat Center Hotel

Trat, Trat Provins, Thailand

N 12.249507 E 102.509691

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger