1 / 72

Hotel Cabañas Tulum Beach Hotel & Spa

Tulum, Mexico

Om hotellet

Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt). Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter et motionscenter, en udendørs pool og et spabad. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer concierge-tjenester, gavebutik/aviskiosk og bryllupsfaciliteter. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Slut dagen af med en drink i baren/loungen or strandbaren.

  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Hotel Cabañas Tulum Beach Hotel & Spa

Adresse

Hotel Cabañas Tulum Beach Hotel & Spa

Tulum, Quintana Roo, Mexico

N 20.14072 E -87.46146

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger