Rejser til Spanien

Book din næste rejse til Spanien med Sembo! Spanien er et populært rejsemål, der byder på kulturbyer, gastronomi, smukke strande, bjerge og øer. Spanien er landet, der har noget for enhver smag, hvilket gør det til en oplagt feriedestination hele året rundt. Om vinteren kan du stå på ski i Sierra Nevada i nord eller få en god dosis D-vitamin i en af de mange byer langs Costa del Sol i syd.

Her finder du et stort udvalg af forslag til rejser til Spanien. Book rejserne direkte, som de er, eller tilpas dem, så de passer præcis til dig. Du kan også bygge din helt egen rejse til Spanien fra bunden.

Rejser til Spanien

Oplev Spanien

Lad dig forføre af skønheden og variationen i Spanien, som har et af de bedste klimaer i Europa. Længst mod syd er der badesæson fra slutningen af april til begyndelsen af november. Vintrene her er også milde med temperaturer på op til 20 grader og gode chancer for solskin i løbet af ferien.

Spanien er kendt for sine ikoniske vartegn som det kongelige palads i Madrid, Sagrada Familia i Barcelona og Alhambra i Granada. Spaniens største by er Madrid, landets hovedstad, som er kendt for sin rige kulturscene, sit pulserende natteliv og fantastiske museer som Prado-museet og Reina Sofia-museet. Barcelona, der ligger i regionen Catalonien, tiltrækker besøgende med sine modernistiske bygninger, såsom værker af den berømte arkitekt Antoni Gaudí, herunder den spektakulære basilika La Sagrada Familia.

Ud over fastlandet hører De Kanariske Øer og De Baleariske Øer til Spanien. De Kanariske Øer, der ligger ud for Afrikas kyst, har et varmt klima året rundt, hvilket gør dem til en populær destination for sol- og badeferier. Balearerne, som omfatter øerne Mallorca, Menorca og Ibiza, er også kendt for deres smukke strande, krystalklare vand og fantastiske natteliv.

Byg din egen rejse

Hos os kan du bygge din rejse til Spanien, så den passer til dig - uanset om du vælger at køre selv eller flyve og booke et eller flere hoteller eller feriehuse.

Book din rejse til Spanien hos Sembo.

Fly og hotel

Rejser uden for boksen i Spanien

Populære ophold

Hotelforslag
Hoteller med 3 stjerner
Oplev de mest populære og prisvenlige hoteller her!
Hoteller med 4 stjerner
Oplev de mest populære og luksuriøse hoteller her!
Camping, Feriehus og Lejligheder
Vil du bo i et feriehus eller en lejlighed? Vi tilbyder mange forskellige typer indkvartering over hele verden.

Dette kan også interessere dig

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger