Rejser til Sverige

Er du på udkig efter en storbyferie på hotel, en ferie i skærgården, en skøn skiferie, en fantastisk weekend på et spahotel eller måske en hytte midt i skoven? Bare rolig, vi kan hjælpe dig med din ferie i Sverige.

Du får altid op til 20% rabat på Stena Lines færger, når du booker overnatning og færge samtidig.

Rejser til Sverige

Uanset om du vil blive en nat, en weekend eller en uge, har vi rejseforslag og hoteller, der passer til dig, så du kan nyde og opdage smukke Sverige. Forkæl dig selv med et spaophold eller måske en weekendtur til en af de smukke svenske byer.

I vores udvalg finder du spahoteller i hele Sverige. Vi har selvfølgelig også gode og billige hoteller og hytter til din ferie i nærheden af alle de store turistattraktioner for familier som Liseberg, Gröna Lund, Skara Sommarland, Astrid Lindgrens Verden eller Kolmården.

Sverige er smukt på alle årstider, og hver del af landet har sin egen charme. Derfor tilbyder vi alle former for overnatning i Sverige, så vores udvalg passer til alle året rundt.

PS. Vidste du forresten, at hvis du booker færgen til Sverige hos Stena Line + overnatning samtidig, får du op til 20% rabat på færgen? Rabatten er allerede trukket fra prisen, når du booker rejsen.

Bilferie

Populære kør-selv-ferier inkl. færge fra Frederikshavn til Gøteborg t/r

Populære hoteller

Se alle vores hoteller i Sverige
Hoteller med 3 stjerner
Oplev de mest populære og prisvenlige hoteller her!
Hoteller med 4 stjerner
Oplev de mest populære og luksuriøse hoteller her!
Camping, Feriehus og Lejligheder
Vil du bo i et feriehus eller en lejlighed? Vi tilbyder mange forskellige typer indkvartering over hele verden.
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger