Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Skønne skiferier

Skiferier for hele familien!
LÄS MER

Skønne skiferier

Skiferier for hele familien
Skidresort
Skidresort

Skagen inkl. billetter til Skagen Museum

Kombinér et hyggeligt hotelophold med spændende kunstoplevelser i Skagen.

Book din rejseoplevelse

Oplev Skagen i efterårsferien

Hyggeligt ferieophold, spændende museer og fantastisk kunst. Skagen byder på masser af eventyr og hyggelig stemning.

Tilbuddet inkluderer:

2 overnatninger på Feriehotel Tannishus ved Tversted, 35 km fra Skagen for 2 voksne og 2 børn.

  • 2 billetter til Skagen Museum (dag 2) - børn (0-17) år gratis entré.

I alt fra 1.631,-

Book ophold og oplevelser


Oplev Skagen inkl. billetter til Skagen Museum
Hyggeligt ferieophold, spændende museer og fantastisk kunst. Skagen og Nordjylland byder på masser af eventyr og hyggelig stemning. På denne tur kan I opleve noget af det bedste, toppen af Nordjylland har at byde på. 
Forslag til dagsprogram
Dag 1: Ankomst til Feriehotel Tannishus I dag kører I til Skagen. Indlogering på Feriehotel Tannishus. Dette er et charmerende og klassisk hotel, der ligger lige ved sandstranden i Tversted, ca. 35 km fra Skagen. Hotellet ligner en spansk hacienda, og nærområdet byder på mange aktiviteter, herunder golf, fiskeri, ridning, windsurfing og kanoture. Den fantastiske strand kan nås til fods på blot 3 minutter.  Hotellet har en indendørs pool og sauna. Billard, tennis, bordtennis, legeplads og minigolf er andre gode bud på aktivitetsmuligheder. Nyd f.eks. et måltid mad på en af Skagens restauranter - der er masser af fremragende fiske- og skaldyrsretter. Prøv fx Pakhuset eller Skagen Fiskerestaurant, hvor du kan nyde friskfanget fisk med udsigt over Skagen havn. I kan også tage en tur i hotellets pool og pjaske rundt med børnene. 

Dag 2: Skagens Museer, Grenen og Råbjerg Mile I dag skal I opleve Skagens Museum og de vidunderlige værker af skagensmalere som bl.a. Anna og Michael Ancher, Marie og P.S. Krøyer og Holger Drachmann.  Efter dit besøg på museet kan du nyde en lækker frokost i byen. Prøv fx Skagens Bryghus Restaurant eller tage en tur ud på Skagens Gren, hvor de to have mødes. Et must for alle, der besøger Skagen! I kan også nyde frokosten på Danmarks nordligste restaurant, Restaurant De 2 Have. I Skagen kan I også opleve Anchers Hus, hvor du kan gå på opdagelse i kunstnerfamiliens hjem og se bl.a. parrets atelierer, eller du kan besøge Skagen Bunkermuseum, som er et lille museum, der fortæller om livet i bunkerne. Har I ikke fået sand nok, skal du besøge Råbjerg Mile. Den store vandreklit dækker 2 km2, og når I bestiger den, vil I blive belønnet med en fremragende udsigt over toppen af Danmark. Nyd resten af dagen på hotellets område med nogle af de aktiviteter, der findes - tag f.eks. et slag minigolf. 

Dag 3: Hjemrejse Afhængigt af, hvornår I vil rejse hjem, kan I måske nå at tage et sidste kig på området inden afrejse. 
Book ophold & oplevelser

skagen

Oplev Skagen inkl. billetter til Skagen Museum

Hyggeligt ferieophold, spændende museer og fantastisk kunst. Skagen og Nordjylland byder på masser af eventyr og hyggelig stemning. På denne tur kan I opleve noget af det bedste, toppen af Nordjylland har at byde på.

Forslag til dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Feriehotel Tannishus
I dag kører I til Skagen. Indlogering på Feriehotel Tannishus. Dette er et charmerende og klassisk hotel, der ligger lige ved sandstranden i Tversted, ca. 35 km fra Skagen.

Hotellet ligner en spansk hacienda, og nærområdet byder på mange aktiviteter, herunder golf, fiskeri, ridning, windsurfing og kanoture. Den fantastiske strand kan nås til fods på blot 3 minutter.

Hotellet har en indendørs pool og sauna. Billard, tennis, bordtennis, legeplads og minigolf er andre gode bud på aktivitetsmuligheder.

Nyd f.eks. et måltid mad på en af Skagens restauranter - der er masser af fremragende fiske- og skaldyrsretter. Prøv fx Pakhuset eller Skagen Fiskerestaurant, hvor du kan nyde friskfanget fisk med udsigt over Skagen havn.

I kan også tage en tur i hotellets pool og pjaske rundt med børnene.

Tannishus

Dag 2: Skagens Museer, Grenen og Råbjerg Mile
I dag skal I opleve Skagens Museum og de vidunderlige værker af skagensmalere som bl.a. Anna og Michael Ancher, Marie og P.S. Krøyer og Holger Drachmann.

Efter dit besøg på museet kan du nyde en lækker frokost i byen. Prøv fx Skagens Bryghus Restaurant eller tage en tur ud på Skagens Gren, hvor de to have mødes. Et must for alle, der besøger Skagen! I kan også nyde frokosten på Danmarks nordligste restaurant, Restaurant De 2 Have.

I Skagen kan I også opleve Anchers Hus, hvor du kan gå på opdagelse i kunstnerfamiliens hjem og se bl.a. parrets atelierer, eller du kan besøge Skagen Bunkermuseum, som er et lille museum, der fortæller om livet i bunkerne.

Har I ikke fået sand nok, skal du besøge Råbjerg Mile. Den store vandreklit dækker 2 km2, og når I bestiger den, vil I blive belønnet med en fremragende udsigt over toppen af Danmark.

Nyd resten af dagen på hotellets område med nogle af de aktiviteter, der findes - tag f.eks. et slag minigolf.

skagen

Dag 3: Hjemrejse
Afhængigt af, hvornår I vil rejse hjem, kan I måske nå at tage et sidste kig på området inden afrejse.

Book ophold & oplevelser


Spændende museer i Skagen

Der findes masser af spændende museer og oplevelser inden for kunst og historie i Skagen.