Flykampagner
Fantastiske priser på fly og hotel

Billige flybilletter

Du har hver uge mulighed for at få fingrene i fantastiske flybilletter til kampagnepriser. Sammen med vores partnere pakker vi hver uge fly og hotel tilbud til nogle af verdens mest spændende steder..
Læs mere...

Hver uge har DTF travel fantastiske kampagner med flybilletter og hoteller til mange fantastiske steder i hele verden. Lige nu har vi billige fly til Istanbul, Dubai, Bangkok, Beirut, Peking, Shanghai, New York, Miami, Los Angeles og mange flere!

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.