Rejseselskaber

Vi er dit rejsesupermarked

DTF travel vil være dit foretrukne online rejsebureau, uanset om du vil til Bibione, Göteborg, Skagen, New York eller Bangkok. Og uanset om du er på jagt efter kør selv ferie, storbyferie, weekendophold, flyrejse eller færgeoverfart.

Derudover skal det selvfølgelig være både nemt og sikkert for dig at booke hos os, og vi skal sørge for et stort og varieret udvalg af rejser til fornuftige priser.

Så nemt er det - og vi er godt på vej!

  • Vi har et kæmpestort udvalg af hoteller og ferieboliger, du kan vælge mellem, og du kan booke både fly, færge og udlejningsbil på dtf-travel.dk
  • Du kan booke både overnatning og transport på vores hjemmeside, og vi arbejder kontinuerligt på at optimere funktionaliteten - vores hjemmeside bliver bare bedre og bedre!
  • Du kan roligt handle på dtf-travel.dk, vi er e-mærkede og sikkerheden mht. betaling og personlige oplysninger er i top. Og du er dækket af pakkerejseloven, når du booker hotel + fly hos os.
  • Vi har fuld fokus på priserne, så du altid får fuld værdi for dine penge - og vi tilbyder bl.a. prisgaranti.

 

DTF travels historie

Fra nichebureau til rejsesupermarked
Den danske rejsebranche har altid været fyldt med gode idéer, og DTF travel har udviklet sig til at være én af de bedste!

DTF travel startede op i 1991 som Dansk Total Ferie, og idéen var at sælge de ofte weekend- og sommertomme værelser på konferencehoteller i bl.a. Skandinavien og Tyskland som overnatning til kør selv ferier.

Det viste sig, at rejsemarkedet var mere end modent til denne type ferier, og salget gik forrygende. Virksomheden voksede, og den blev flere år i træk kåret til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen samt til den bedste online butik af kunderne - det sidste er vi specielt stolte af!

Nyt navn - og fuld fart på udviklingen
Undervejs i udviklingen fulgte Dansk Total Ferie den internationale trend og ændrede navn til DTF travel. DTF travel ekspanderede fortsat både internt med en norsk og en svensk afdeling og ved opkøb af andre rejsebureauer, og det nye selskab DTF Group blev oprettet for at tjene som paraply for DTF travel, Best Travel, Nemrejse.dk og tyske FeriDE.

dtf-travel.dk
I 2002 gik DTF travel online med egen hjemmeside, hvor udvalg af rejser, funktionalitet og sikkerhed lige siden har været i fokus. Hjemmesiden ændres kontinuerligt i takt med kundernes krav og ønsker samt nye teknologiske løsninger. Hjemmesidens kør selv rejser, der stadig er et fokusområde for DTF travel, har nu fået selskab af færgeoverfarter, flyrejser samt hoteller & ferieboliger i det meste af verden.

Rejseklub
I 2002 etablerede DTF travel sin egen rejseklub i Danmark, Norge og Sverige under navnet DTF Club med tilbud både til betalende medlemmer og gratis medlemmer. Rejseklubben har ændret navn til Vi elsker ferie og tilbyder i dag billige ferier til alle medlemmer og en lang række kontante fordele og rabatter til PLUSmedlemmer - bl.a. Last Minute tilbud, og rabatter på så forskellige ting som tøj, benzin og forlystelsesparker.

DTF travel - dit rejsesupermarked
Med internettet har rejsemarkedet udviklet sig enormt, danskerne er blevet rejsevante, og de rejser ikke længere på samme måde hver gang - én enkelt person kan nemt være potentiel kunde til både kør selv ferie, storbyferie, familieferie i Italien og hyttetur i Sverige. Det stiller større krav til udvalg og kvalitet, og i 2010 blev DTF Group solgt til det svenske online rejsebureau Sembo, og fik dermed adgang til både flyrejser, færgeoverfarter, ferieboliger i Sydeuropa og mere end 50.000 hoteller og ferieboliger i hele verden.

Stena Line Travel Group
DTF travel har siden 2011 indgået i Stena Line Travel Group sammen med Sembo, Best Travel, nemrejse.dk, flygbiljetter.se og FeriDe Reisen.

Dagens ledelse
I 2012 valgte adm. dir. Henrik Jørgensen at forlade DTF travel for at hellige sig lokalpolitik, og i forbindelse med en omorganisering blev Jari Virtanen, der er MD i Stena Line Travel Group, indsat som adm. dir. i DTF travel. Den daglige ledelse udgør idag Andreas Elmgren, Business area manager for Sembo og DTF travel. Rune Thomassen er Bureauchef i Best Travel.

Topgearet til fremtiden
Med ny ejer, ny ledelse, ny organisation og masser af nye rejsetilbud er DTF travel topgearet til den virkelighed, rejsebranchen befinder sig i, og der er skabt en sund grobund for fortsat vækst.

 

DTF travel
DTF travel tilbyder kør selv ferie til hoteller og ferieboliger i Danmark og resten af Europa samt færgeoverfarter, fleksible flyrejser, biludlejning og mere end 50.000 hoteller og ferieboliger i det meste af verden.

Best Travel
Best Travel er specialister i flodkrydstogter og rundrejser med historisk og kulturelt indhold ledet af erfarne danske rejseledere, samt havkrydstogter i samarbejde med rederierne MSC Cruises og Princess Cruises. Best Travel laver endvidere grupperejser.

Nemrejse.dk
På nemrejse.dk finder du billige flybilletter, uanset hvor du vil hen - og du kan booke hotellet, der passer til.

Sembo.dk
Her kan du sammensætte din ferie som du vil med hotel, feriebolig, fly, færge og udlejningsbil.

Rejseklubben Vi elsker ferie
Medlemmer af rejseklubben Vi elsker ferie får masser af billige rejsetilbud og derudover en lang række fordele og rabatter, der gør både hverdagen og ferien lidt billigere - og sjovere!

SuperDeals
Weekendophold, miniferier og ferier hvor vi sætter prisen ned med op til 60 % - bookes inden for 7 døgn.