Ninjago 950X400

LEGOLAND® - Oplev fart, action og spænding!

LEGOLAND® ER ET LAND FOR BÅDE STORE SOM SMÅ, FYLDT MED MERE EN 58 MILLIONER LEGO® KLODSER OG 50 ATTRAKTIONER.

  

i

Du tilføjer entrébilletter i bookingflowet, når du bestiller overnatning.  

 

Ninjago 428X238

LEGO® NINJAGO® The Ride

Nyd den ultimate NINJAGO® oplevelse! I den interaktive verdensnyhed NINJAGO® The Ride bliver du draget ind i NINJAGO® verden, der du skal lære at mestre de fire elementer: ild, lyn, jord og is. Uden din hjælp kan ninjarne ikke bekæmpe The Great Devourer. Bestil overnatting

 

Legoland Movie 428X238

SE FILMEN

Både store og små har det sjovt på LEGOLAND®, som er bygget af mere end 60 millioner LEGO klodser. Se de klassiske LEGO bygningene, fra Göta Kanal til Taj Mahal. Over 50 attraktioner indgår i entré. Se filmen og bliv inspireret!

Xwing 428X238

X-WING STARFIGHTER

Luke Skywalkers LEGO® X-wing Starfighter – verdens største model af LEGO® er bygget af mere end 5 millioner LEGO® klodser. Den er 3 meter høj, har en vingebredde på 13 meter og vejer mere end 20 ton! 

Bestil overnating

Ghost 428X238

THE HAUNTED HOUSE

Tag en dyb indånding og snig dig inden for i det hjemsøgte hus, hvor det vrimler med vampyrer, spøgelser, monstre og alverdens kryb. På din uhyggelige vej gennem huset kan du jagte spøgelser i den forheksede spejllabyrint – men pas på, du ikke farer vild eller dør af grin undervejs.

Miniland 428X238

MINILAND

Miniland er hjertet i LEGOLAND®, og her kan du opleve den store verden i miniformat, og fryde dig over berømte bygninger, hovedstæder, småbyer og spændende miljøer, der er bygget af mere end 20 millioner LEGO® klodser. Bestil overnatning

Legoland Map 950X600