Legolandtop 930X540

I LEGOLAND® venter der mange oplevelser

 

LEGOLAND® åbner d. 24/3 og lukker d. 28/10 2018.
Obs! Legolandparken har lukket følgende dage i 2018:

10–12/4, 17-19/4, 15-16/5, 4-6/9, 11-13/9, 18-20/9, 25-27/9 og 24-25/10.

 

Vi fylder 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjeren, for LEGOREDO® Town er vildere end nogensinde! Nu kan I flyve som ørne: I årets nyhed, Flying Eagle, mærker I suset i maven, når rutsjebanen kaster sig ud fra Ørneklippen 11 meter over jorden og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO® dyr. Også LEGO® Canoe står som ny, helt flot og klar til vores 50. sæson. Så kom ind og oplev det vilde vesten i LEGOLAND® - større, vildere og flottere end nogensinde!

Ninjaerne byder indenfor i biografen med den helt nye 4D-film, LEGO® NINJAGO®, som I kan opleve i LEGOLAND®. I kan dessuden se LEGOLAND® oppefra i LEGOTOP eller hoppe på LEGO® Toget og mærke suset i maven. 
Høvding Langøre venter med snobrød i indianerlejeren og I kan få jeres første kørekort i SEAT Trafikskolen. Når I er klar til action kan I bekæmpe det onde og få en sjov 3D-oplevelse i LEGO® NINJAGO® The Ride, få sus i maven med frit fald i Polar X-plorer og vask guld til den store medalje i LEGOLDMINE®

 

LEGOLAND® åbner dørene til mange fornøjelser, heftige events og oplevelser som du aldrig vil glemme under denne fantastiske sæso.

 

i

Du tilføjer helt enkelt entrébilletter, når du bestiller overnatning.

Public Area 428X238

LEGOREDO® – EVEN WILDER

LEGOLAND® er nu endnu mere jihaaa! Vi fylder 50 år og dette fejrer vi med årets nyhed, Flying Eagle, som suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO® dyr. Selv LEGO® Canoe er ny og står klar til vores 50. sæson. Ninjaerne byder indenfor i biografen med sin nye LEGO NINJAGO® 4D-film som I kan opleve i LEGOLAND®.

LegoHouse 428X238

Nyhed! LEGO® HOUSE

LEGO® House er ”Home of the Brick”, et unikt oplevelseshus hvor du oplever magien bag varemærkert og bliver inspireret af de uendelige muligheder for leg og læring, som LEGO® klodsen giver. Læs mere


Ninjago 428X238

LEGO® NINJAGO® The Ride

Nyd den ultimate NINJAGO® oplevelse! I den interaktive verdensnyhed NINJAGO® The Ride bliver du draget ind i NINJAGO® verden, der du skal lære at mestre de fire elementer: ild, lyn, jord og is. Uden din hjælp kan ninjaerne ikke bekæmpe The Great Devourer.

Ninjago Movie 428X238

SE FILMEN

Lloyds Laser Labyrint, Kais Spinnere, Jays Reaktionstræning, Coles Klatrevæg. Træn og mestre de fire elementene og begiv dig ud på et eventyr i den interaktive attraktion Ninjago The Ride. Bestil overnating

Xwing 428X238

X-WING STARFIGHTER

Luke Skywalkers LEGO® X-wing Starfighter – verdens største model af LEGO® er bygget af mere end 5 millioner LEGO® klodser. Den er 3 meter høj, har en vingebredde på 13 meter og vejer mere end 20 ton! Bestil overnating

Ghost 428X238

THE HAUNTED HOUSE

Tag en dyb indånding og snig dig inden for i det hjemsøgte hus, hvor det vrimler med vampyrer, spøgelser, monstre og alverdens kryb. På din uhyggelige vej gennem huset kan du jagte spøgelser i den forheksede spejllabyrint – men pas på, du ikke farer vild eller dør af grin undervejs.

Braattveta Air 428X238

SÅDAN KOMMER DU FREM - MED FLY

Du flyver helt enkelt til Billund Lufthavn. LEGOLAND® Billund Resort ligger i kort køreafstand fra lufthavnen (3 km). I højsæsonen har I mulighed for at komme med en shuttlebus til og fra Billund Lufthavn Mere info om shuttlebus.

Braattveta Car 428X238
SÅDAN KOMMER DU FREM - MED EGEN BIL & TOG

Kommer du i bil til LEGOLAND®, kan du taste følgende adresse ind på din GPS: Nordmarksvej 9, 7190 Billund, Denmark

De nærmeste togstationer er Vejle, Kolding, Fredericia og Give.
Der er busforbindelser fra stationerne til LEGOLAND.

Parking 428X238

PARKERING

VP-pladserne tættest ved indgangen er betalingsparkering. I behøver ikke have en P-billet liggende i forruden, da I først skal bruge P-billetten ved udkørsel. P-billetter kan I købe i billetautomater på parkeringspladsen, i billetsalg, Informationen og i LEGO® Shoppen.

 

Shopping 428X238

SHOPPING

I LEGOLAND® er de mange spændende butikker også et besøg værd. Her finder du et stort udvalg af LEGO®produkter og flotte LEGOLAND souvenirs til minde om en dejlig dag.

Legoland Map 950X600
 • Almindelige spørgsmål
  • Betalingskort
  • Forlystelser – Restriktioner for alder, højde og kropsbygning
  • Babycare Center
  • Valuta/Bank
  • Rulleskøjter, løbehjul, cykler etc.
  • Førstehjælp
  • Bagageopbevaring
  • Hunde