Legolandtop 930X540

NYHED! LEGO® House ”Home of the Brick” 

 

LEGO® House er et unikt oplevelseshus, som åbner 28. september 2017. Kom og oplev magien bag varemærket, og bliv inspireret af de uendelige muligheder for leg og læring, som LEGO klodsen giver. LEGO House kaldes også for ”Home of the Brick” og ligger ganske naturligt i Billund, Danmark, hvor LEGO klodsen blev opfundet og eventyret startede. LEGO House giver både børn og voksne den ultimative mulighed for at kombinere klodser og kreativitet, og det er her, i vores eget LEGO hjem, at vi inviterer indenfor til den ultimative legeaftale..

 

i

Du tilføjer helt enkelt entrébilletter, når du bestiller overnatning. 

 

Public Area 428X238

Oplevelser i LEGO® House

LEGO® House byder både på oplevelser med og uden billet. Med billet får I adgang til de seks oplevelseszoner. Uden billet kan I besøge LEGO® Square, lege på terrasserne, gå på opdagelse i LEGO® Store og få velsmagende madoplevelser med et LEGO® tvist på et af de tre spisesteder. Bestil overnatning

Masterpiece 428X238

Masterpiece Gallery og History collection

Masterpiece Gallery er også en del af oplevelseszonerne og med billet kan I her opleve de vildeste og flotteste LEGO®-mesterværker, som er bygget af LEGO® fans fra hele verden. I kælderen ligger History collection hvor du kan gå på opdagelse blandt flere hundrede af de mest ikoniske LEGO® modeller som nogensinde er blevet produceret. Måske finder du her din favoritmodel fra fortiden.

Bricks 428X238

Bestil entrébilletter til LEGO® House

LEGO® House vil gerne give gæsterne den bedste oplevelse og sælger derfor et begrænset antal entrébilletter hver dag. Du tilføjer helt enkelt entrébilletter til LEGO® House, når du bestiller din overnatning nær Legoland®. 

Bricks 428X238

Leg i fem farverige zoner

LEGO® House er indrettet med fokus på de fem færdigheder, der aktiveres gennem leg. Med billet har du adgang til alle zonerne. I Rød Zone er der plads til kreativitet. Grøn Zone handler om social leg. I Blå Zone stimuleres de kognitive evner og i Gul Zone er følelserne i centrum. Udendørsområdet er til fysiske aktiviteter med god plads til at bevæge sig. I hver zone finde I mange sjove legeaktiviteter, som bare venter på at blive udforsket.