Weissenhäuser Strand, Wangels

Stort vandland med sjov for hele familien og familielejligheder til op til 7 personer.

Book familiens drømmeferie til Weissenhäuser Strand med vores fantastiske tilbud!
Lige nu får du 25% rabat på dit ophold og gratis adgang til vandlandet og legelandet, når du booker mindst to nætter i perioden 1. april til 3. maj.
Book senest 2. maj for at drage fordel af tilbuddet.

På den tyske østersøkyst, mellem byerne Kiel og Oldenburg, ligger Weissenhäuser Strand, Tysklands største ferieresort.

Om sommeren tiltrækker den lange sandstrand besøgende, men områdets største attraktion er indendørs. Subtropisches Badeparadies er noget af det tætteste, man kommer på Middelhavet i Nordeuropa.

Dette tropiske feriested har en behagelig temperatur på 29 grader i vandet og 31 grader i luften hele året rundt! På Weissenhäuser Strand bor man i lejligheder eller bungalows tæt på badelandet.

I dele af året er entré til badelandet inkluderet i prisen for boligen. For aktuel information om dette, se venligst informationen om hotellet i næste trin.

Ved siden af badelandet ligger også en forlystelsespark, Abenteuer Dschungelland, en 6.000 kvadratmeter stor oplevelse, hvor børnene kan bruge deres energi på klatrestativer, kæmpe boldbassiner og meget mere.

Hvis familien vil have endnu mere sjov, ligger den store forlystelsespark Hansa-Park med spændende rutsjebaner og andre forlystelser lidt over en halv time væk i bil.

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger