1 / 12

Om hotellet

Fra Ajman Beach Hotel i Ajman (Al Nakhil) er der kun 5 minutters kørsel til Ajman Museum og Ajman Strand. Dette hotel ved stranden ligger 25,8 km fra Dubai Creek og 3,1 km fra Ajman Ladies Park. Føl dig hjemme i et af de 72 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe med plads til bærbar computer og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ajman Museum - 1 km
Ajman Strand - 2 km
Ajman Ladies Park - 3,1 km
Ajman Fish Market - 3,1 km
Al Heera Beach - 3,7 km
Safeer Shoppingcenter - 4,6 km
Sharjah Beach - 4,8 km
Sharjah Ladies Club - 7,8 km
Corniche Mosque - 7,9 km
Rain Room - 8,6 km
Ajman Shoppingcenter - 8,6 km
Rolla Shoppingcenter - 9 km
Sharjah Heritage Area - 9,3 km
Cultural Square - 9,3 km
Sharjah Art Museum - 9,4 km

Den nærmeste lufthavn er:
Sharjah (SHJ-Sharjah Intl.) - 22,1 km
Dubai (DXB-Dubai Intl.) - 26,5 km

Den foretrukne lufthavn for Ajman Beach Hotel er Sharjah (SHJ-Sharjah Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Gratis parkeringsservice er til rådighed på stedet. Tag dig tid til et besøg i stedets spa, der tilbyder komplet spabehandling. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter en natklub, en udendørs pool og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og havegrill. Spis dig mæt i internationale retter på Sea View, som er en af dette hotels 2 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmad tilbydes mod tillægsgebyr.
  • Ekstra senge er tilgængelige mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 6 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Ajman Beach Hotel

Adresse

Ajman Beach Hotel

Ajman, Ajman, De Forenede Arabiske Emirater

N 25.42005 E 55.44081

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger