1 / 100

Om hotellet

Overnatter du ved Nanny Brow, som ligger i det historiske kvarter i Ambleside, er du kun 15 minutters kørsel fra Windermere Sø og Ullswater. Dette Bed & Breakfast 5 ligger 16,2 km fra Coniston Water og 29,9 km fra Derwentwater. Føl dig hjemme i et af de 14 værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har designertoiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer kaffe-/temaskiner og riskogere, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

White Platts Recreation Ground - 1,9 km
Windermere Sø - 1,9 km
Ambleside Climbing Wall - 2 km
Borrans Park - 2 km
Skelwith Force - 2,2 km
Rothay Park - 2,3 km
Ambleside Pier - 2,4 km
Armitt Museum and Gallery - 2,9 km
Stock Ghyll Force - 3 km
Rydal Water - 3,9 km
Allan Bank - 3,9 km
Dora's Field - 4 km
Rydal Mount - 4,2 km
Wray Castle - 4,3 km
Treetop Trek - 4,9 km

Den foretrukne lufthavn for Nanny Brow er Durham (MME-Teesside Intl.) - 154,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og vaskeri. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Andre faciliteter på dette Bed & Breakfast inkluderer hjælp med udflugter/billetter og picnicområde. Dette Bed & Breakfast tilbyder roomservice på værelset. Slap af med en forfriskende drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Gratis morgenmad med tilberedning efter bestilling er inkluderet.
  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn på 11 år og derunder er ikke tilladt på dette overnatningssted.

Kort over Nanny Brow

Adresse

Nanny Brow

Ambleside, England, Storbritannien

N 54.422568 E -2.987471

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger