1 / 51

Casa Mariantonia

Capri, Italien

Om hotellet

Med et ophold ved Casa Mariantonia har du en base i hjertet af Anacapri, kun 15 minutters gang fra Villa San Michele og Napoli-bugten. Denne kro ligger 4,1 km fra Blue Grotto og 5,5 km fra Marina Grande. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 9 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder private pools og LCD-tv. Din seng har topmadras og er udstyret med dundyner og italienske lagner fra Frette. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Chiesa di Santa Sofia - 0,1 km
Chiesa di San Michele - 0,3 km
Casa Rossa - 0,3 km
Piazza Vittoria - 0,5 km
Monte Solaro stolelift - 0,6 km
Villa San Michele - 0,9 km
Napoli-bugten - 1,1 km
Blue Grotto - 1,8 km
Villa Imperiale di Damecuta - 1,9 km
Chiesa di San Costanzo - 2 km
Belvedere della Migliara - 2 km
Spiaggia Libera di Marina Grande - 2,1 km
Marina Grande Beach - 2,1 km
Mount Solaro - 2,2 km
Bagni di Tiberio Beach - 2,5 km

Den foretrukne lufthavn for Casa Mariantonia er Napoli Internationale Lufthavn (NAP) - 69,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt). Drag fordel af de rekreative tilbud, inklusive et spabad og en sæsonbestemt udendørs pool. Andre faciliteter på denne kro i middelhavsstil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Spis dig mæt i italienske retter på Zagara, en restaurant, hvor du kan få drinks i baren/loungen, nyde udsigten til haven og spise udendørs. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren ved poolen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00. Overnatningsstedet lukkes fra den 1. november til den 25. marts.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 100 EUR pr. person (enkelt)
  • Gebyr for lufthavnstransport pr. barn: 100 EUR (enkelt) (op til 18 år)
  • Gebyr for baby-/barneseng: 20.0 EUR pr. dag
  • Gebyr for ekstra seng: 40.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Alle gæster, inklusive børn, skal være til stede på indtjekningstidspunktet, hvor alle skal fremvise deres pas.
  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 5000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Den udendørs pool har åbent fra april til oktober.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 10.00 til kl. 18.00.
  • Op til 3 børn i alderen 2 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning.

Kort over Casa Mariantonia

Adresse

Casa Mariantonia

Anacapri, Italien

N 40.553002 E 14.217896

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger