1 / 52

Ardmore Guest Farm

Om hotellet

Med et ophold ved Ardmore Guest Farm i Ardmore er du kun 12,6 km fra Drakensberg-bjergene og 13,2 km fra Drakensberg Boys Choir School. Denne landejendom med familievenlig profil ligger 16 km fra Maloti-Drakensberg Park og 20 km fra Maloti-Drakensberg Park. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 18 værelser. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Drakensberg-bjergene - 5 km
Drakensberg Boys Choir School - 13,2 km
Maloti-Drakensberg Park - 16 km
Maloti-Drakensberg Park - 20 km
Winterton Museum - 25,5 km
Spioenkop Nature Reserve - 40 km
Bergville-moskeen - 46,2 km
Spioenkop Dam - 48 km
Wagendrift Dam - 50,6 km
Fort Durnford Museum - 51,3 km
St Matthews Church - 51,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, renseri/vaskeservice og en flersproget medarbejderstab. Planlægger du et arrangement i Ardmore? På denne landejendom er der et område på 45 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, eller nyd en af de andre rekreative faciliteter, der inkluderer udlejningscykler. Denne landejendom tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Gæsterne kan komme omkring med transportservicen (tillægsgebyr), der kører inden for en omkreds på 100 km. Få en bid mad på The Deck, som er en af 2 restauranter på denne landejendom. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis engelsk morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00. Officiel kvalitetsbedømmelse leveret af det sydafrikanske turismeråd (TGCSA) – sydafrikas officielle organisation for kvalitetssikring.
  • Børn i alderen 3 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Ardmore Guest Farm

Adresse

Ardmore Guest Farm

Ardmore, KwaZulu-Natal, Sydafrika

N -29.012239 E 29.494799

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger