1 / 28

Fairfield Inn & Suites by Marriott Bakersfield Central

Om hotellet

Med et ophold ved Fairfield Inn & Suites by Marriott Bakersfield Central har du en base i hjertet af Bakersfield, kun 15 minutters gang fra Buck Owens Crystal Palace og Bakersfield Heart Hospital. Dette hotel ligger 1,3 km fra Heart Hospital og 2,5 km fra Camelot Park. Føl dig hjemme i et af de 122 værelser, der indeholder køleskab og mikrobølgeovn. Der tilbydes et fladskærms-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde og kaffe-/temaskiner, samt telefoner med gratis lokalopkald. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Buck Owens Crystal Palace - 0,8 km
Bakersfield Heart Hospital - 1,2 km
Heart Hospital - 1,2 km
Camelot Park - 2,5 km
Mercy Hospital Downtown - Bakersfield - 2,9 km
Fox Theater - 3 km
Community Health Initiative - 3 km
Fresenius Medical Care at San Joaquin Community Hospital - 3,1 km
Buena Vista Museum for Naturhistorie & Viden - 3,2 km
Unity Church - 3,2 km
Mercy Hospitals of Bakersfield - Mercy Richards - 3,3 km
Clinica Sierra Vista - 3,7 km
Good Samaritan Hospital - 3,9 km
Sam Lynn Ballpark - 4 km
Mechanics Bank Arena - 4,2 km

Den foretrukne lufthavn for Fairfield Inn & Suites by Marriott Bakersfield Central er Bakersfield, CA (BFL-Meadows Field) - 6,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Planlægger du et arrangement i Bakersfield? På dette hotel er der et område på 68 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Nyd de rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, gavebutik/aviskiosk og tv på fællesarealer. Tag et smut forbi den lokale snackbar/deli, der betjener Fairfield Inn & Suites by Marriott Bakersfield Centrals gæster. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 09.30. Dette overnatningssted er under renovering fra den 20. maj 2024 til den 22. maj 2024 (slutdatoen kan ændre sig). Følgende områder er påvirkede:
  • Swimmingpool
Overnatningsstedet vil bestræbe sig på at minimere støj og forstyrrelser under renoveringsarbejdet.
  • Op til 2 børn i alderen 18 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Fairfield Inn & Suites by Marriott Bakersfield Central

Adresse

Fairfield Inn & Suites by Marriott Bakersfield Central

Bakersfield, Californien, USA

N 35.38396 E -119.046616

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger