1 / 100

StoneBridge Resort

Om hotellet

StoneBridge Resort i Branson West ligger kun 5 minutters kørsel fra Silver Dollar City og 6 minutters kørsel fra Shepherd of the Hills Outdoor Theater. Dette hotel med golffaciliteter ligger 5,6 km fra Talking Rocks Cavern og 8,8 km fra IMAX Entertainment Complex. Føl dig hjemme i et af de 242 værelser med individuelt design, der desuden har mikrobølgeovn og dvd-afspiller. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Der tilbydes et fladskærms-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer kaffe-/temaskiner og loftsventilatorer, samt telefoner med gratis lokalopkald. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mark Twain National Forest - 3,5 km
Silver Dollar City - 3,5 km
Millennium Bowling & Entertainment - 5,3 km
Talking Rocks Cavern - 5,6 km
Indian Creek Caverns - 5,7 km
Shepherd of the Hills Outdoor Theater - 5,8 km
Ozark Mountain State Park - 6,2 km
Indian Point Park - 7 km
Henning Conservation Area - 7,2 km
Table Rock Lake - 8,6 km
Marvel Cave - 8,6 km
IMAX Entertainment Complex - 8,8 km
Aunts Creek - 8,9 km
Shoji Tabuchi Theater - 9,2 km
World's Largest Toy Museum - 9,3 km

Den nærmeste store lufthavn er Branson, MO (BKG) - 31 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Planlægger du et arrangement i Branson West? På dette hotel er der et område på 267 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Du kan øve dit sving på golfbanen eller tage en dukkert i en af de 3 udendørs swimmingpools. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer concierge-tjenester, pejs i lobbyen og picnicområde. Nyd amerikanske retter på LedgeStone Grill, en restaurant ved poolen, få en drink i baren/loungen og kig ud til poolen. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for komplet morgenmad: Mellem 5 og 12 USD pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har lukket i september.

Kort over StoneBridge Resort

Adresse

StoneBridge Resort

Branson West, Missouri, USA

N 36.68938 E -93.341627

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger