1 / 68

Okinawa Ocean Front Hotel

Ishigaki-øen, Japan

Om hotellet

Okinawa Ocean Front Hotel ligger på promenaden i Chatan, kun fem minutters kørsel fra Sunabe Baba Park og American Village. Dette hotel ligger 0,8 km fra Sunabe Strand og 3,5 km fra Araha Strand. Føl dig hjemme i et af de 72 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og fladskærms-tv. Du kan tilberede dine måltider i fælleskøkkenet. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar, gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Miyagi-kysten - 0,1 km
Sunabe Baba Park - 0,7 km
Chatan Fisherina - 1,8 km
Sunabe Strand - 1,8 km
Akara Galleri - 2,2 km
American Village - 2,5 km
American Depot - 2,5 km
Depot Island - 2,5 km
Sunset Beach - 2,7 km
Chatan Park - 2,8 km
Terme Villa Churayu - 2,9 km
US Naval Hospital Okinawa - 2,9 km
Araha Park - 3,7 km
Araha Strand - 3,8 km
Koza Sports Park - 4,5 km

Den nærmeste store lufthavn er Naha (OKA) - 22,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring, vaskeri og automat. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og automat.
  • Gebyr for selvstændig parkering: JPY 500 pr. dag
  • Gebyr for sen udtjekning: 2000 JPY (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 2 børn i alderen 5 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Den japanske regering påkræver, at alle internationale gæster skal fremsætte deres pasnummer og nationalitet, når de indregistrerer sig på et overnatningssted (kroer, hoteller, moteller osv.). Alle overnatningssteder skal desuden tage en kopi af de indregistrerede gæsters pas, som arkiveres.

Kort over Okinawa Ocean Front Hotel

Adresse

Okinawa Ocean Front Hotel

Chatan, Okinawa, Japan

N 26.328564 E 127.744779

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger