1 / 35

Tamsabai Resort Chumphon

Chumphon, Thailand

Om hotellet

Tamsabai Resort Chumphon ligger ved siden af en golfbane i Chumphon, kun 6 minutters kørsel fra Tesco Lotus Chumphon. Dette resort med golffaciliteter ligger 27,7 km fra Thung Wua Laen Strand og 7,1 km fra Big C Supercenter Chumphon. Føl dig hjemme i et af de 27 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og minibar. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt badekåbe og hjemmesko. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Tesco Lotus Chumphon - 6,8 km
Big C Supercenter Chumphon - 7,1 km
Virajsilp Hospital - 11,6 km
Ocean Shopping Mall (indkøbscenter) - 12,8 km
Chumphon Marked - 12,9 km
Chumphon Night Plaza - 13 km
Chumphon Khet Udomsak Hospital - 13,2 km
Chumphon Stadion - 13,5 km
Chumphons Offentlige Park - 13,8 km
Ocean Shopping Center - 14,1 km
Chumphon Nationalmuseum - 15,8 km
Wat Tham Sampaothong - 16,8 km
Wat Chao Fa Sala Loi - 17,1 km
Pier Chumphon Ferry - 19,2 km
Pak Hat Strand - 24 km

Den nærmeste lufthavn er:
Chumphon (CJM) - 51,1 km
Surat Thani (URT-Surat Thani International) - 170,2 km

Den foretrukne lufthavn for Tamsabai Resort Chumphon er Surat Thani (URT-Surat Thani International).

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, et pengeskab i receptionen og kaffe/te på fællesarealer. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (efter anmodning), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og babysitning (tillægsgebyr). Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Har du lyst til frokost eller aftensmad, kan du tage forbi The Terrace, en restaurant, som specialiserer sig indenfor internationale retter. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Engelsk morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for engelsk morgenmad: 120 THB pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 700 THB pr. person (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort Tamsabai Resort Chumphon

Adresse

Chumphon Chumphon

GPS: N 10.499648 E 99.082098

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger