1 / 21

Hotel Naveen

Ooty, Indien

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Naveen i Coimbatore er du kun 5 minutters kørsel fra Sri Badrakaliamman Temple og St Antony's Church. Dette hotel ligger 2,6 km fra Kovai Kondattam og 2,6 km fra Vellingiri Hill Temple. Føl dig hjemme i et af de 30 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har bruser og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer loftsventilatorer, og rengøring udføres dagligt. Der kan anmodes ekstra senge (tillægsgebyr). De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Gedee Car Museum - 1,7 km
Sri Badrakaliamman Temple - 2 km
Brookfields - 2,2 km
Kovai Kondattam - 2,4 km
St Antony's Church - 2,5 km
Vellingiri Hill Temple - 2,5 km
Sri Ranganathar Temple - 3,1 km
Puliakulam Vinayagar Temple - 3,3 km
Sree Ayyappan Temple - 3,3 km
Lord Ganesha Temple - 3,6 km
Ganga Hospital - 4 km
Tamil Nadu landbrugsuniversitet - 4,4 km
Kovai Kutralam Falls - 4,5 km
PSG College of Technology - 5,1 km
Fun Republic Mall - 6,2 km

Den nærmeste store lufthavn er Coimbatore (CJB) - 11,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Coimbatore? På dette hotel er der et område på 37 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på Restaurent, en restaurant, som specialiserer sig i indiske retter. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.30 til kl. 10.00.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 125 INR for voksne og 75 INR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for tidlig indtjekning: 300 INR (afhænger af tilgængelighed)
  • Ekstra senge er tilgængelige mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Hotel Naveen

Adresse

Hotel Naveen

Coimbatore, Tamil Nadu, Indien

N 10.99724 E 76.96909

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger