1 / 62

Gaido's Seaside Inn

Galveston - TX, USA

Om hotellet

Booker du et ophold ved Gaido's Seaside Inn i Galveston (Fort Crockett), er du kun få skridt fra Galveston Seawall og 1 minutters kørsel fra Galveston Island Historic Pleasure Pier. Dette hotel ved stranden ligger 2,1 km fra Galveston Island Convention Center og 3,4 km fra Strand Historic District. Føl dig hjemme i et af de 106 aircondition-afkølede værelser, der indeholder mikrobølgeovn og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer telefoner, rengøring udføres efter anmodning, og der kan anmodes om strygejern/strygebræt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Seawall Beach - 0,1 km
Galveston Seawall - 0,1 km
Porretto 27th Street Beach - 0,8 km
Samuel May Williams House - 1,1 km
NOAA Fisheries Galveston Laboratory - 1,2 km
Fort Crockett - 1,6 km
Galveston Island Historic Pleasure Pier - 1,6 km
Kempner Park - 2 km
Galveston Island Convention Center - 2,1 km
San Jacinto - 2,1 km
Silk Stocking Historic District - 2,2 km
61st Street Fishing Pier - 2,6 km
Lost Bayou - 2,8 km
The Bryan Museum - 2,9 km
Moody Mansion Museum - 2,9 km

Den foretrukne lufthavn for Gaido's Seaside Inn er Houston William Hobby Lufthavn (HOU) - 68,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, en døgnåben reception og et bibliotek. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Drag fordel af de rekreative tilbud, inklusive en udendørs pool og et spabad. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang og automat. Få stillet sulten med retter med fisk og skaldyr på Gaidos Seafood Restaurant, en af 2 restauranter på dette hotel. Afslut dagen med en forfriskning i baren/loungen, strandbaren, or baren ved poolen. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Byggearbejde er i gang ved en nabobygning, og der kan forekomme støj fra dette byggeriarbejde.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Gaido's Seaside Inn

Adresse

Gaido's Seaside Inn

Galveston, Texas, USA

N 29.2804665 E -94.80331085

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger