1 / 80

Sidney James Mountain Lodge

Gatlinburg - TN, USA

Om hotellet

Sidney James Mountain Lodge ligger i hjertet af Gatlinburg, kun et kvarters gang fra Gatlinburg Space Needle og SkyPark. Dette hotel ligger 1,5 km fra Ripley's Aquarium of the Smokies og 15 km fra Island at Pigeon Forge. Føl dig hjemme i et af de 186 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder køleskab. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer kaffe-/temaskiner og mørklægningsgardiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Gatlinburg Convention Center - 0,7 km
Gatlinburg Space Needle - 0,8 km
Traffic Light #8 - 0,9 km
Gatlinburg Ziplines - 0,9 km
Ripley's Believe It Or Not Museum - 0,9 km
Hollywood Star Cars Museum - 0,9 km
Ole Smoky Moonshine Distillery - 1 km
SkyPark - 1 km
Traffic Light #9 - 1,2 km
Mysterious Mansion - 1,2 km
Fannie Farkle's Family Fun Parlor - 1,2 km
Ober Gatlinburg Aerial Tramway - 1,3 km
Guinness World Records Museum - 1,4 km
Traffic Light #6 - 1,4 km
Mountain Mall - 1,4 km

Den foretrukne lufthavn for Sidney James Mountain Lodge er Alcoa - Knoxville Airport (TYS) - 72 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Planlægger du et arrangement i Gatlinburg? På dette hotel er der et område på 149 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, eller nyd en af de andre rekreative faciliteter, der inkluderer en sauna. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, picnicområde og havegrill. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr). Som gæst på Sidney James Mountain Lodge kan du nyde et måltid på Poolside Cafe eller tage et smut forbi den lokale snackbar/deli. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt. Følgende faciliteter lukkes på sæsonbasis hvert år. De vil være lukkede fra den 1. november til den 15. marts:
  • En af swimmingpoolene
  • Gebyr for komplet morgenmad: Mellem 6-12 USD pr. person (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: USD 25 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for ekstra seng: 10.0 USD pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool åbner i april.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 09.00 til kl. 23.00.
  • Op til 2 børn i alderen 12 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Sidney James Mountain Lodge

Adresse

Sidney James Mountain Lodge

Gatlinburg, Tennessee, USA

N 35.703132 E -83.516498

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger